House Flipper oynamaya değer mi?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
House Flipper oynamaya değer mi? Oyunun amacı nedir? Oyun bir de kaç saat oynanış süresi sunuyor? Bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum, teşekkürler şimdiden. %50 indirime düşmüş de 20 liraya, almayı düşünüyorum. Sistemlik bir sorunum da yok, GeForce NOW'dan oynayacağım.

Ben de kararsız kaldım. Sizlere sorayım dedim

Oyunun öyle açık bir saati yok aslında. Ne kadar isterseniz o kadar oynarsınız ben oyunu tüm DLC'leriyle birlikte oynadım. Oynadığım zamanda acayip keyif aldım. Evin before-after'leri beni oyun için tatmin etti.

Bence GeForce Now dan oynicaksan gerek yok çerezlik bir oyun zaten

Oyunun amacı nedir hocam?

Geforce NOW şart değilse Xbox gamepass alın derim. Hem House Flipper orada da var hem de farklı tarzda oyunları da oynayabilirsin 1 ay boyunca.

Kendi evinizi yükseltip yenileyip bi yandanda başka npclerin evlerininin tadilatını yapıyosunuz eşyalarından kabloların düzenine kadar detaylı bir oyun bence oynanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…