How I Met Your Mother altyazılı mı dublajlı mı izlenmeli?

Ben animasyon harici filmleri genellikle altyazılı izliyorum.
Kişiden kişiye değişir ama bence altyazılı izlemek daha iyi. Bir de Neil Patrick Harris için ben olsam kesinlikle altyazılı izlerdim.

Kendini geliştirmek istiyorsan ve İngilizce'ni ileri seviyelere ulaştırmak istiyorsan acilen bu soruları sormayı bırakıp alt yazılı olarak izlemeye başlamalısın. 6-7 kere HIMYM bitirmiş birisi olarak dublaj izlersen eğer ve site sahibi ben olmuş olsaydım seni direkt banlardım :D

Kendini geliştirmek istiyorsan ve İngilizce'ni ileri seviyelere ulaştırmak istiyorsan acilen bu soruları sormayı bırakıp alt yazılı olarak izlemeye başlamalısın. 6-7 kere HIMYM bitirmiş birisi olarak dublaj izlersen eğer ve site sahibi ben olmuş olsaydım seni direkt banlardım :D
Hocam 6-7 kere mi izlediniz cidden? İlk bölümü izledim ve pek ısınamadım. 😕

Hocam 6-7 kere mi izlediniz cidden? İlk bölümü izledim ve pek ısınamadım. 😕

Dostum son durum ne?
Cidden çok merak ettim :D
bu arada aynı sorun bende de olmuştu ilk bölümün birkaç dk sini izleyip bırakmıştım 1.5 - 2 yıl önce ama 19 Eylül 2020 tarihinde Instagram da bir post görmüştüm dizinin yayınlanmaya başlamasının 15. yılı diye, sonra bende dedim ki eh hadi 15.yılında bir jest yapayım diye o gün bugündür hiçbir bölümünü sıkılmadan izliyorum
(Sanırım profilimden de bellidir :D )

Dostum son durum ne?
Cidden çok merak ettim :D
bu arada aynı sorun bende de olmuştu ilk bölümün birkaç dk sini izleyip bırakmıştım 1.5 - 2 yıl önce ama 19 Eylül 2020 tarihinde Instagram da bir post görmüştüm dizinin yayınlanmaya başlamasının 15. yılı diye, sonra bende dedim ki eh hadi 15.yılında bir jest yapayım diye o gün bugündür hiçbir bölümünü sıkılmadan izliyorum
(Sanırım profilimden de bellidir :D )
Şu an 2. sezondayım ama bir kaç aydır izleyemiyorum. Canım da istemiyor açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı