HP 15-cs3014nt Laptop nasıl?

Walker8

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar bütçem 8000 en son 9000 olur. Bu laptopu beğendim ama doğru düzgün yorum inceleme göremedim internette. Sizce nasıl ve başka öneriniz var mı?
Uzun ömürlü olsun ve video edit, kodlama,photoshop vs yapmak isteyebileceğim şeylerde de beni yüzüstü bırakmasın istiyorum.
Ayrıca tasarım olarak gaming tarzı olmazsa daha iyi olur.

www.epey.com/laptop/hp-15-cs3014nt-9cm13ea.html

Bunu alacağına Casper Excalibur G-770 al hem oyunlarını daha rahat oynarsın hem de yaklaşık 7.700'de bulabilirsin N11'de olsun zaten N11'de Casper'in orijinal mağazası ona dikkat et.

Alabilirsin. İşini fazlasıyla görür.
Bunu alacağına Casper Excalibur G-770 al hem oyunlarını daha rahat oynarsın hem de yaklaşık 7.700'de bulabilirsin N11'de olsun zaten N11'de Casper'in orijinal mağazası ona dikkat et.

Casper Nirvana S500 nasıl i3 10110U olanını sipariş ettim. Bir bilgin var mı? Şu anda yolda kargoda yani. İşimi görür mü? Derslerime rahatça çalışabilirim amacı ile almıştım.
IMG_20200922_114212.jpg

Bu fiyata almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı