Caine Centipat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #11 ALP_MAN dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim gene aynı sorun.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.001 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #12 Caine dedi: Hocam denedim gene aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Hangi EFI paketi ile deniyorsun ? Hata görselini yolla.
Caine dedi: Hocam denedim gene aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Hangi EFI paketi ile deniyorsun ? Hata görselini yolla.
Caine Centipat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #13 claus dedi: Hangi EFI paketi ile deniyorsun? Hata görselini yolla. Genişletmek için tıkla... Laptop EFI paket.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sequoia rehberindeki EFI notebook Coffee Lake Plus - Comet Lake.
claus dedi: Hangi EFI paketi ile deniyorsun? Hata görselini yolla. Genişletmek için tıkla... Laptop EFI paket.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sequoia rehberindeki EFI notebook Coffee Lake Plus - Comet Lake.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.001 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #14 Disk modelin nedir ?