HP 15-DA2xxx laptopuma uygun EFI bir türlü bulamadım.
HP 15-DA2xxx laptopuma uygun EFI bir türlü bulamadım.
Bu laptopa Sequoia kurulabilir. EFI klasörü imaj makalemiz içinde mevcuttur.
OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...www.technopat.net
Hocam teşekkür ederim yine karşılaştık.
Unutmadan söyleyeyim EFI paketleri kısmında ilk bağlantı da ki klasörü indirmeniz gerekiyor.
Unutmadan söyleyeyim EFI paketleri kısmında ilk bağlantı da olan klasörü indirmeniz gerekiyor.
Hocam şöyle bir sıkıntı var ben kablolu kurulum yapamıyorum![]()
O zaman Sonoma kurmayı deneyin. Sonra Sequoia sürümüne güncellersiniz.
OpenCore: macOS Sonoma 14.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Tamamdır tekrar teşekkür ederim.
hocam bu hatayı başka pcdede almıştım çözümü nedir attım resmini yukarıdaO zaman Sonoma kurmayı deneyin. Sonra Sequoia sürümüne güncellersiniz.
OpenCore: macOS Sonoma 14.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Tamamdır tekrar teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2559575
Hocam burada takıldı.
Hocam bu hatayı başka pc de almıştım, çözümü nedir? Attım resmini yukarıda.
Sequoia imaj makalesinde bulunan EFI ile deneyin. Sonoma makalesinde ki EFI eski.
Tamamdır hocam ilk baştaki değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.