can_mltci
Femtopat
Daha fazla
Merhaba laptop almayı planlıyorum birçok laptop baktım ya fiyatları yüksek ya da durumu vahim. Parasal yönden pek gelirim yok üniversite öğrencisiyim bilgisayar programcılığı bölümü okuduğum için birçok programda lazım oluyor
Gözüme bir tane HP laptop takıldı uygun durdu fiyat biraz ağır olsa da bu zamanda en iyi fiyatlar denebilir ama durumu iyi gözüküyor.
Link:
gumrukdeposu.net
Sizce alınır mı, ekran kartı biraz kafama takıldı onboard kart. İşlemcisi AMD Radeon Vega 8
CPU AMD Ryzen 5 5. nesil.
Notebook demek daha doğru olur.
Ne zamandır araştırıyorum, kafayı yiyeceğim. Benim eski laptop gibi olacaksa hiç almam daha iyi
Lütfen yardımcı olun.
Saygılarımı sunarım

Gözüme bir tane HP laptop takıldı uygun durdu fiyat biraz ağır olsa da bu zamanda en iyi fiyatlar denebilir ama durumu iyi gözüküyor.
Link:
HP 15-DB1066NT AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Windows 10 Home 15.6...
HP 15-DB1066NT AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Windows 10 Home 15.6\" Taşınabilir Bilgisayar 8XE58EA 10/100 Ethernet Var Bellek Hızı 2400 MHz Bell...
Sizce alınır mı, ekran kartı biraz kafama takıldı onboard kart. İşlemcisi AMD Radeon Vega 8
CPU AMD Ryzen 5 5. nesil.
Notebook demek daha doğru olur.
Ne zamandır araştırıyorum, kafayı yiyeceğim. Benim eski laptop gibi olacaksa hiç almam daha iyi
Lütfen yardımcı olun.
Saygılarımı sunarım