Bütçe
7000
Güzel bir model, işlemcisi gayet yeterli ve ekran kartı Max-Q değil, gerekli performans testlerini yaptırdıktan sonra alabilirsiniz. Ayrıca alırsanız 8 GB RAM eklemenizi öneririm.
Her şey için teşekkür ederim. Bir şeyler daha bulursam yazarım :)
Güzel bir model, işlemcisi gayet yeterli ve ekran kartı Max-Q değil, gerekli performans testlerini yaptırdıktan sonra alabilirsiniz. Ayrıca alırsanız 8 GB RAM eklemenizi öneririm.
Hocam merhaba tekrar ben. Bu modelle anlaştım fakat adamda yüklü bir oyun yokmuş maalesef. Performans testlerini nasıl yapabiliriz acaba?

Son düzenleme:
Hocam merhaba tekrar ben. Bu modelle anlaştım fakat adamda yüklü bir oyun yokmuş maalesef. Performans testlerini nasıl yapabiliriz acaba?

PassMark kullanabilirsiniz, bu sayede stres testi, performans testi yapabilirsiniz. SSD/HDD'yi kontrol etmeniz için Chrystal Disk Mark kullanabilirsiniz. RAM'leri test etmek için de Memtest 86 kullanabilirsiniz.

PassMark kullanabilirsiniz, bu sayede stres testi, performans testi yapabilirsiniz. SSD/HDD'yi kontrol etmeniz için Chrystal Disk Mark kullanabilirsiniz. RAM'leri test etmek için de Memtest 86 kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam her şey için.
Hocam bir de şöyle fotolar aldım nedir tam bilmediğimden soruyorum. İyi midir?

Dosya Ekleri

• IMG-20210826-WA0033.jpg
    IMG-20210826-WA0033.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20210826-WA0034.jpg
    IMG-20210826-WA0034.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20210826-WA0035.jpg
    IMG-20210826-WA0035.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Intel uhd graphics işlemcinin dahili grafik birimi.
Anladım hocam, teşekkür ederim.
Hocam kusura bakmayın çok darladım sizi. Bir sorum daha olacak ben Passmark testine soktuğumda asus tuf fx506lu cihazında ortalama almam gereken sonuçlar nasıldır? Ve ekran cpu bilgilerini verdiğini gördüm forumlarda ama gpu göremedim onu nasıl bulurum?

Son düzenleme:
Anladım hocam, teşekkür ederim.

Hocam kusura bakmayın çok darladım sizi. Bir sorum daha olacak ben PassMark testine soktuğumda ASUS TUF FX506LU cihazında ortalama almam gereken sonuçlar nasıldır? Ve ekran CPU bilgilerini verdiğini gördüm forumlarda ama GPU göremedim onu nasıl bulurum?

Sıcaklık değerlerinin 95 üstünde olmaması gerek ve CPU'nun vadedilen değerli vermesi gerek, GPU için başka bir program vardı fakat şu an adını hatırlayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı