HP 15-DW3000 laptopa Windows 7 veya 8 kurulmuyor

ylmz1907fb

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Merhabalar.

Bilgisayarım çok fazla fan sesi çıkarttığı için arka planda daha az uygulama çalıştığına inandığım Windows 7'yi kurmak istiyorum fakat format dosyasına gelince CMD dosyası istiyor ve Windows 10 harici bir sürümünü bulamadım. Bu bilgisayara Windows'un eski sürümlerini nasıl yükleyecegim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Bilgisayarım çok fazla fan sesi çıkarttığı için arka planda daha az uygulama çalıştığına inandığım Windows 7'yi kurmak istiyorum fakat format dosyasına gelince CMD dosyası istiyor ve Windows 10 harici bir sürümünü bulamadım. Bu bilgisayara Windows'un eski sürümlerini nasıl yükleyecegim?

Bilgisayarının sürücüleri çalışmayabilir, Windows 7'yi bu sebepten ötürü önermiyorum.
Üretici sitesinde bilgisayar modelinin Windows 10 ve 11 seçenekleri mevcut. Alt sürümlerde sürücüler uyumsuz kalabilir.

Bilgisayarının sürücüleri çalışmayabilir, Windows 7'yi bu sebepten ötürü önermiyorum.
Üretici sitesinde bilgisayar modelinin Windows 10 ve 11 seçenekleri mevcut. Alt sürümlerde sürücüler uyumsuz kalabilir.
Windows 11 için sistem gereksinimlerim yeterli değil. Windows 10 da ise arkaplanda çok uygulama çalışıyor,bilgisayar sürekli yükte.

Henüz soğutucu edinemedim ama hava çıkışlarının altta olmasından da kaynaklandığını düşünüyorum. Sanırım en iyisi satıp kurtulmak olucak.

Windows 8.1 yükleseniz bile ekran kartından dolayı hata alma ihtimaliniz çok fazla. Eğer yükte diye zorlandığını düşünüyorsanız Windows 10 enterprice LTSC kurun. Bari mağaza ve birkaç servisten kurtulmuş olursunuz.

Windows 11 için sistem gereksinimlerim yeterli değil. Windows 10 da ise arka planda çok uygulama çalışıyor, bilgisayar sürekli yükte.

Henüz soğutucu edinemedim ama hava çıkışlarının altta olmasından da kaynaklandığını düşünüyorum. Sanırım en iyisi satıp kurtulmak olacak.

SSD mi HDD mi kullanıyorsun?

Sistemin nedir?
Laptop modeli yazıyormuş ya.
Amazon.com: HP Laptop 15-DW3000 Laptop, 15.6" FHD (1920 x 1080), Intel Core i3-1115G4, 16 GB RAM, 256 GB SSD, Webcam, Windows 10 S, XPI Bundle : Electronics
Laptop bu sanırsam.

Bilgisayarım çok fazla fan sesi çıkarttığı için
Laptopta böyle şeylerin normal olduğunu düşünüyorum.
arka planda daha az uygulama çalıştığına inandığım Windows 7'yi kurmak istiyorum
Doğrudur, arka planda daha az uygulama çalıştırıyor ama senin dediklerin eski işletim sistemleri. Senin sistemin Windows 10'u bırak, Windows 11 bile kurulabilir. Donanımların uyumu bakımından Windows 8 bile kurman sakıncalı. 16 GB RAM 11.nesil işlemci ile Windows 10'da ne gibi bir sıkıntı çekebilirsin ki?

Son düzenleme:
SSD mi HDD mi kullanıyorsun?
ssd var hocam;

HP 15-DW3013NT Intel Core i5 1135G7 4GB 256GB SSD MX350 Freedos 15.6" FHD​

Sistemin nedir?
Laptop modeli yazıyormuş ya.
Amazon.com: HP Laptop 15-DW3000 Laptop, 15.6" FHD (1920 x 1080), Intel Core i3-1115G4, 16 GB RAM, 256 GB SSD, Webcam, Windows 10 S, XPI Bundle : Electronics
Laptop bu sanırsam.

Laptopta böyle şeylerin normal olduğunu düşünüyorum.

Doğrudur, arka planda daha az uygulama çalıştırıyor ama senin dediklerin eski işletim sistemleri. Senin sistemin Windows 10'u bırak, Windows 11 bile kurulabilir. Donanımların uyumu bakımından Windows 8 bile kurman sakıncalı. 16 GB RAM 11.nesil işlemci ile Windows 10'da ne gibi bir sıkıntı çekebilirsin ki?

HP 15-DW3013NT Intel Core i5 1135G7 4GB 256GB SSD MX350 Freedos 15.6" FHD sistemim bu hocam. Daha önce asusum ve casperim vardı. Altına ufak bir soğutucu ekleyince cok sessiz çalışırlardı,şaşırdım..​

w11 konusunda desteklemiyor diyor,yükseltme oluyorsa yapmayı isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı