Merhaba arkadaşlar, konu başlığındaki gibi bu laptoplardan birini yaklaşık 5 gün sonra satın alacağım, bu laptopu bir yakınıma sadece internete girmek için alacam. Ayrıca laptopta SSD kullanmak istiyorum bunlar SATA 3 SSD'ler ile bir sorun çıkarmaz değil mi? Emin olmak için sorayım dedim bari.
Sizce hangilerini tercih edeyim? Özellik olarak günlük kullanım için gayet uygun gördüm, ürün puanlarıda gayet iyi çoğu kişi günlük kullanım için uygun olduğunu söylemiş. @Asım Demir@CJack60@199688@Oreki@Handsome Reis hocalarım el atar mısınız şuraya lütfen bir de sizin fikrinizi alayım bence uyumlu olacağını düşünüyorum bir de sizden duyalım birkaç şey.
Aynen öyle hocam, bende genel olarak Samsung, Adata ve Toshiba öneriyorum.
Laptoplardan ve SSD'lerden hangisini tercih edeyim? Laptop ve SSD için 2 seçenek ekledim, seçin ona göre alcam valla şu HP 15 ve WD SSD ikilisi hoşuma gitti sizce nasıl?
O zaman HP ve WD ikilisini sipariş ediyorum tamam mı hocam?
Ona göre haftasonuna doğru sipariş vermeyi düşünüyorum, zaten sistemin amacı belli sadece internete girmek. @Handsome Reis peki bu laptop hakkında ne düşünüyorsun hocam? Sence Celeron yerine Pentium almam değer mi düşük bütçe için? İkisi de giriş segment işlemci nasıl olsa.