HP 15CX0038NT sabit disk takamıyorum

Mehmetakif12

Hectopat
20191212_221918.jpg

HP Pavilion Gaming 15CX0038NT marka bilgisayar aldım, icerisinde sadece 250 GB NVMe var, tabii ki bu alan yetersiz geldiği için sabit disk alıp bilgisayarima monte etmek istedim. Karsilastigim manzara bu, HP destek bu konuda yapacak hicbir seyimiz yok diyor, elim kolum bağlı, kırmızı renkle isaretledigim yere uyumlu kablo lazimmis, hangi kabloyu nereden alacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardim edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu iş görebilir.
Şu iş görebilir.
bende lenovo ideapad 510 var ondakini söktüm denedim ucu küçük geldi simdi bu ürünü alirim geri iade edilmez diye korkuyorum acikcasi nokta atışı yapmam lazim birde sizin attiginin asus benimki hp bi sikinti olurmu bendeki yuva tahmini 0.7 mm

Eki Görüntüle 472335

HP Pavilion Gaming 15CX0038NT marka bilgisayar aldım, icerisinde sadece 250 GB NVMe var, tabii ki bu alan yetersiz geldiği için sabit disk alıp bilgisayarima monte etmek istedim. Karsilastigim manzara bu, HP destek bu konuda yapacak hicbir seyimiz yok diyor, elim kolum bağlı, kırmızı renkle isaretledigim yere uyumlu kablo lazimmis, hangi kabloyu nereden alacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardim edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Kardeşim sorunu çözebildin mi acaba

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı