Yusuf Burak1 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 RAM 8 İşlemci AMD Ryzen 5 HP 255 G8 (3C2W5ES) Notebook laptopun bilgileri burada bu konuları neredeyse hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
HP 255 G8 (3C2W5ES) Notebook laptopun bilgileri burada bu konuları neredeyse hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum.
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 Hocam steamden bakıtorsanız desteklediği yerde arayabilirsiniz
frkn_dgn Hectopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 260 2 Temmuz 2023 #3 Yusuf Burak1 dedi: HP 255 G8 (3C2W5ES) Notebook laptopun bilgileri burada bu konuları neredeyse hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dk 2.35 ve diğer oyunlar mevcut
Yusuf Burak1 dedi: HP 255 G8 (3C2W5ES) Notebook laptopun bilgileri burada bu konuları neredeyse hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dk 2.35 ve diğer oyunlar mevcut
Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 2 Temmuz 2023 #4 Yusuf Burak1 dedi: HP 255 G8 (3C2W5ES) Notebook laptopun bilgileri burada bu konuları neredeyse hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayabileceğini düşünüyorum ancak Steam'den veya internetten minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini kontrol etmeni öneriririm.
Yusuf Burak1 dedi: HP 255 G8 (3C2W5ES) Notebook laptopun bilgileri burada bu konuları neredeyse hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayabileceğini düşünüyorum ancak Steam'den veya internetten minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini kontrol etmeni öneriririm.
frkn_dgn Hectopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 260 2 Temmuz 2023 #5 frkn_dgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dk 2.35 ve diğer oyunlar mevcut Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bı de bu
frkn_dgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dk 2.35 ve diğer oyunlar mevcut Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bı de bu