nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 5 Mart 2020 #11 CillianMurphy dedi: TN panellerdeki 1ms genel olarak doğru oluyor. Monitör alınabilir HP kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense hiç kullanan göremedim o yüzden korkuyorum
CillianMurphy dedi: TN panellerdeki 1ms genel olarak doğru oluyor. Monitör alınabilir HP kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense hiç kullanan göremedim o yüzden korkuyorum
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 5 Mart 2020 #12 Riske atmak istemiyorsan ViewSonic, AOC, BenQ gibi markaların monitörlerine göz atabilirsin.
B bros172034 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 185 5 Mart 2020 #13 nAzzyisback dedi: Hocam nedense hiç kullanan göremedim o yüzden korkuyorum Genişletmek için tıkla... Reddit'te bir kaç yorum görmüştüm kullananlar memnun ama yorum sayısı gerçekten azdı.
nAzzyisback dedi: Hocam nedense hiç kullanan göremedim o yüzden korkuyorum Genişletmek için tıkla... Reddit'te bir kaç yorum görmüştüm kullananlar memnun ama yorum sayısı gerçekten azdı.
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 6 Mart 2020 #14 CillianMurphy dedi: Riske atmak istemiyorsan ViewSonic, AOC, BenQ gibi markaların monitörlerine göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka 1250 TL bütçem var bros172034 dedi: Reddit'te bir kaç yorum görmüştüm kullananlar memnun ama yorum sayısı gerçekten azdı. Genişletmek için tıkla... Sen ne dersin dostum Bir de acaba G-sync desteği var mı? Son düzenleme: 6 Mart 2020
CillianMurphy dedi: Riske atmak istemiyorsan ViewSonic, AOC, BenQ gibi markaların monitörlerine göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka 1250 TL bütçem var bros172034 dedi: Reddit'te bir kaç yorum görmüştüm kullananlar memnun ama yorum sayısı gerçekten azdı. Genişletmek için tıkla... Sen ne dersin dostum Bir de acaba G-sync desteği var mı?
B bros172034 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 185 6 Mart 2020 #15 nAzzyisback dedi: Sen ne dersin dostum Bir de acaba G-sync desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de ya bu monitörü alıcam ya da bütçemi zorlayıp AOC 24G2U alıcam. G-sync, Freesync olan monitörlerde kullanılabiliyor diye biliyorum.
nAzzyisback dedi: Sen ne dersin dostum Bir de acaba G-sync desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de ya bu monitörü alıcam ya da bütçemi zorlayıp AOC 24G2U alıcam. G-sync, Freesync olan monitörlerde kullanılabiliyor diye biliyorum.
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 6 Mart 2020 #16 bros172034 dedi: Ben de ya bu monitörü alıcam ya da bütçemi zorlayıp AOC 24G2U alıcam. G-sync, Freesync olan monitörlerde kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka nedense HP aklıma biraz yatıyor ama dediğim gibi şüpheliyim kullanan yok neredeyse.
bros172034 dedi: Ben de ya bu monitörü alıcam ya da bütçemi zorlayıp AOC 24G2U alıcam. G-sync, Freesync olan monitörlerde kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka nedense HP aklıma biraz yatıyor ama dediğim gibi şüpheliyim kullanan yok neredeyse.
B bros172034 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 185 6 Mart 2020 #17 nAzzyisback dedi: Kanka nedense HP aklıma biraz yatıyor ama dediğim gibi şüpheliyim kullanan yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Youtube'da 4-5 tane inceleme var dilleri Fransızca, İspanyolca falan ama en azından görüntü kalitesini az çok anlayabilirsiniz.
nAzzyisback dedi: Kanka nedense HP aklıma biraz yatıyor ama dediğim gibi şüpheliyim kullanan yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Youtube'da 4-5 tane inceleme var dilleri Fransızca, İspanyolca falan ama en azından görüntü kalitesini az çok anlayabilirsiniz.
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 6 Mart 2020 #18 bros172034 dedi: Youtube'da 4-5 tane inceleme var dilleri Fransızca, İspanyolca falan ama en azından görüntü kalitesini az çok anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanki onlar farklı model geldi bana ama? onlar da HP 25MX yazıyor hepsiburada HP 25MX 4Jf31AA
bros172034 dedi: Youtube'da 4-5 tane inceleme var dilleri Fransızca, İspanyolca falan ama en azından görüntü kalitesini az çok anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanki onlar farklı model geldi bana ama? onlar da HP 25MX yazıyor hepsiburada HP 25MX 4Jf31AA
B bros172034 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 185 6 Mart 2020 #19 nAzzyisback dedi: Sanki onlar farklı model geldi bana ama? onlar da HP 25MX yazıyor hepsiburada HP 25MX 4Jf31AA Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla tek bir 25MX modeli var farklı olduklarını sanmıyorum.
nAzzyisback dedi: Sanki onlar farklı model geldi bana ama? onlar da HP 25MX yazıyor hepsiburada HP 25MX 4Jf31AA Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla tek bir 25MX modeli var farklı olduklarını sanmıyorum.
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 6 Mart 2020 #20 bros172034 dedi: Gördüğüm kadarıyla tek bir 25MX modeli var farklı olduklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Karar veremedim 1300 TL'ye başka ne alabilirim ki professionel olarak CS:GO oynamak istiyorum o yoldan gidiyorum önerilerin ne olur?
bros172034 dedi: Gördüğüm kadarıyla tek bir 25MX modeli var farklı olduklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Karar veremedim 1300 TL'ye başka ne alabilirim ki professionel olarak CS:GO oynamak istiyorum o yoldan gidiyorum önerilerin ne olur?