B bros172034 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 185 6 Mart 2020 #21 nAzzyisback dedi: Karar veremedim 1300 TL'ye başka ne alabilirim ki professionel olarak CS:GO oynamak istiyorum o yoldan gidiyorum önerilerin ne olur? Genişletmek için tıkla... Profesyonel olarak oynuyorsan TN panel senin için daha iyi. Bütçenizi arttırma şansınız varsa BenQ Zowie 24 yoksa Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DVI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA buna bakabilirsiniz. Ben Viewsonic ve HP arasından HP'yi tercih ederdim ama son karar sizin.
nAzzyisback dedi: Karar veremedim 1300 TL'ye başka ne alabilirim ki professionel olarak CS:GO oynamak istiyorum o yoldan gidiyorum önerilerin ne olur? Genişletmek için tıkla... Profesyonel olarak oynuyorsan TN panel senin için daha iyi. Bütçenizi arttırma şansınız varsa BenQ Zowie 24 yoksa Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DVI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA buna bakabilirsiniz. Ben Viewsonic ve HP arasından HP'yi tercih ederdim ama son karar sizin.
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 6 Mart 2020 #22 bros172034 dedi: Profesyonel olarak oynuyorsan TN panel senin için daha iyi. Bütçenizi arttırma şansınız varsa BenQ Zowie 24 yoksa Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DVI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA buna bakabilirsiniz. Ben Viewsonic ve HP arasından HP'yi tercih ederdim ama son karar sizin. Genişletmek için tıkla... BenQ benim de aklımda var ama Viewsonic modeli gözüme hiç hoşuma gitmedi BenQ modeline param yetse hiç düşünmem.
bros172034 dedi: Profesyonel olarak oynuyorsan TN panel senin için daha iyi. Bütçenizi arttırma şansınız varsa BenQ Zowie 24 yoksa Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DVI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA buna bakabilirsiniz. Ben Viewsonic ve HP arasından HP'yi tercih ederdim ama son karar sizin. Genişletmek için tıkla... BenQ benim de aklımda var ama Viewsonic modeli gözüme hiç hoşuma gitmedi BenQ modeline param yetse hiç düşünmem.
B bros172034 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 185 6 Mart 2020 #23 nAzzyisback dedi: BenQ benim de aklımda var ama Viewsonic modeli gözüme hiç hoşuma gitmedi BenQ modeline param yetse hiç düşünmem. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara bildiğim TN panel monitörler bunlar aralarından BenQ ilk tercihim, Hp ikinci tercihim olur.
nAzzyisback dedi: BenQ benim de aklımda var ama Viewsonic modeli gözüme hiç hoşuma gitmedi BenQ modeline param yetse hiç düşünmem. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara bildiğim TN panel monitörler bunlar aralarından BenQ ilk tercihim, Hp ikinci tercihim olur.
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 6 Mart 2020 #24 bros172034 dedi: Bu fiyatlara bildiğim TN panel monitörler bunlar aralarından BenQ ilk tercihim, HP ikinci tercihim olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan borç aldım ve BenQ modelini aldım inşallah pişman olmam
bros172034 dedi: Bu fiyatlara bildiğim TN panel monitörler bunlar aralarından BenQ ilk tercihim, HP ikinci tercihim olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan borç aldım ve BenQ modelini aldım inşallah pişman olmam
Kidogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #25 nAzzyisback dedi: Arkadaşımdan borç aldım ve BenQ modelini aldım inşallah pişman olmam Genişletmek için tıkla... Benq pişman etmez ama ben de 1050 tl gibi bir paraya bu bahsettiğiniz HP’yi sipariş verdim. Bakalım gelince göreceğiz
nAzzyisback dedi: Arkadaşımdan borç aldım ve BenQ modelini aldım inşallah pişman olmam Genişletmek için tıkla... Benq pişman etmez ama ben de 1050 tl gibi bir paraya bu bahsettiğiniz HP’yi sipariş verdim. Bakalım gelince göreceğiz
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 14 Mart 2020 #26 Kidogan dedi: BenQ pişman etmez ama ben de 1050 TL gibi bir paraya bu bahsettiğiniz HP’yi sipariş verdim. Bakalım gelince göreceğiz Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum CS:GO deneyimini söyleyeyim efsane.
Kidogan dedi: BenQ pişman etmez ama ben de 1050 TL gibi bir paraya bu bahsettiğiniz HP’yi sipariş verdim. Bakalım gelince göreceğiz Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum CS:GO deneyimini söyleyeyim efsane.
Kidogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #27 nAzzyisback dedi: Şu an kullanıyorum CS:GO deneyimini söyleyeyim efsane. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam BENQ mu?
nAzzyisback dedi: Şu an kullanıyorum CS:GO deneyimini söyleyeyim efsane. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam BENQ mu?
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Mayıs 2020 #28 Kidogan dedi: Hangisi hocam BENQ mu? Genişletmek için tıkla... Monitör geldi mi ? nasıl ?
nAzzyisback Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 618 21 Mayıs 2020 #29 Kidogan dedi: Hangisi hocam BenQ mu? Genişletmek için tıkla... Şu an BenQ kullanıyorum efsane