nAzzyisback
Megapat
Hocam nedense hiç kullanan göremedim o yüzden korkuyorumTN panellerdeki 1ms genel olarak doğru oluyor. Monitör alınabilir HP kaliteli bir marka.
Hocam nedense hiç kullanan göremedim o yüzden korkuyorumTN panellerdeki 1ms genel olarak doğru oluyor. Monitör alınabilir HP kaliteli bir marka.
Reddit'te bir kaç yorum görmüştüm kullananlar memnun ama yorum sayısı gerçekten azdı.Hocam nedense hiç kullanan göremedim o yüzden korkuyorum
Kanka 1250 TL bütçem varRiske atmak istemiyorsan ViewSonic, AOC, BenQ gibi markaların monitörlerine göz atabilirsin.
Sen ne dersin dostumReddit'te bir kaç yorum görmüştüm kullananlar memnun ama yorum sayısı gerçekten azdı.
Ben de ya bu monitörü alıcam ya da bütçemi zorlayıp AOC 24G2U alıcam. G-sync, Freesync olan monitörlerde kullanılabiliyor diye biliyorum.Sen ne dersin dostum
Bir de acaba G-sync desteği var mı?
Kanka nedense HP aklıma biraz yatıyor ama dediğim gibi şüpheliyim kullanan yok neredeyse.Ben de ya bu monitörü alıcam ya da bütçemi zorlayıp AOC 24G2U alıcam. G-sync, Freesync olan monitörlerde kullanılabiliyor diye biliyorum.
Youtube'da 4-5 tane inceleme var dilleri Fransızca, İspanyolca falan ama en azından görüntü kalitesini az çok anlayabilirsiniz.Kanka nedense HP aklıma biraz yatıyor ama dediğim gibi şüpheliyim kullanan yok neredeyse.
Sanki onlar farklı model geldi bana ama? onlar da HP 25MX yazıyor hepsiburada HP 25MX 4Jf31AAYoutube'da 4-5 tane inceleme var dilleri Fransızca, İspanyolca falan ama en azından görüntü kalitesini az çok anlayabilirsiniz.
Gördüğüm kadarıyla tek bir 25MX modeli var farklı olduklarını sanmıyorum.Sanki onlar farklı model geldi bana ama? onlar da HP 25MX yazıyor hepsiburada HP 25MX 4Jf31AA
Karar veremedim 1300 TL'ye başka ne alabilirim ki professionel olarak CS:GO oynamak istiyorum o yoldan gidiyorum önerilerin ne olur?Gördüğüm kadarıyla tek bir 25MX modeli var farklı olduklarını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.