Çözüldü HP 25MX Response Time Seçeneği Ekranı Dalgalandırıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nappemannen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. HP 25MX 144 Hz monitöre ve Paugge DisplayPort kablosuna sahibim. Sorunum şu: Monitör arayüzümde response time seçeneği mevcut. 1 ile 5 seviye arası bu seviyeyi 2 ve üstü yaptığım zaman ekranda bazı renklerde ortaya çıkan siyah bir dalgalanma oluyor. 7-8 cm civarı defaultta da biraz yavaş geliyor bana, o yüzden kullanmak istemiyorum. İade etmeli miyim? Bu bir arıza durumu mudur yoksa bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Monitörü resetleyip tekrar dener misiniz?
Denedim maalesef olmadı farklı dp kablo ve hdmi ile denediğim zamanda da aynı sorunla karşılaştım farklı bir monitör denediğim de ise böyle bir problemle karşılaşmadım yüksek ihtimal bir panel sorunu teşekkür ederim cevabınız için
Aynı panele sahip 27" monitörü kullanıyorum ve hiç böyle bir sorun yaşamadım, 3 farklı DP kablosu ve 5 farklı HDMI kablosu kullandım. Kablodan dolayı olabilir ama bana daha çok panel arızası gibi geldi. Aldığınız yer ile iletişime geçmenizi öneririm. İletişime geçmeden önce yukarıda da yazıldığı gibi monitörü resetleyip tekrar bakmanızda fayda var.
Yüksek ihtimal ile panel arızası dediğiniz gibi farklı kablolar ile aynı sorunu yaşamaya devam ettim teşekkürler cevabınız için
Aynı panele sahip 27" monitörü kullanıyorum ve hiç böyle bir sorun yaşamadım, 3 farklı DP kablosu ve 5 farklı HDMI kablosu kullandım. Kablodan dolayı olabilir ama bana daha çok panel arızası gibi geldi. Aldığınız yer ile iletişime geçmenizi öneririm. İletişime geçmeden önce yukarıda da yazıldığı gibi monitörü resetleyip tekrar bakmanızda fayda var.

Monitörü resetleyip tekrar dener misiniz?
Denedim maalesef olmadı farklı dp kablo ve hdmi ile denediğim zamanda da aynı sorunla karşılaştım farklı bir monitör denediğim de ise böyle bir problemle karşılaşmadım yüksek ihtimal bir panel sorunu teşekkür ederim cevabınız için
Yüksek ihtimal ile panel arızası dediğiniz gibi farklı kablolar ile aynı sorunu yaşamaya devam ettim teşekkürler cevabınız için

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı