HP Compaq 6510b sitesinde yazan "genişleme yuvaları: PCI" doğru mu?

Takılsın sonrasını düşünürüm diye bir şey de yok. Soğutmasız GPU 100 dereceyi geçince düşünemezsiniz bir şey. Diyeceğimi dedim, düşünceniz mantıksız ve önermiyorum. Uyumlu mu ona bile emin değiliz.

Haklısınız hocam işte ilk önce emin olalım sonrasına bakarız illa bir şey yapmayı düşünürüm fakat hocam emin olmam gerek sizce hocam dediklerime göre olur mu?

@Bora Dere ama hocam sizden başka kimse anlamıyor emin olabilirsiniz yardımınız dokunuyor sadece emin olalım. Bende sizinle birlikte çok araştırıyorum bulduklarımı size söylüyorum.
 
Fiziksel açıdan diğer uyumsuzlukları geçtim, videoda takılan kartınki ile bahsettiğiniz ekran kartının slotu aynı değil. Kart MXM arayüzüne sahip, dolayısıyla uyumsuz.
 
Fiziksel açıdan diğer uyumsuzlukları geçtim, videoda takılan kartınki ile bahsettiğiniz ekran kartının slotu aynı değil. Kart MXM arayüzüne sahip, dolayısıyla uyumsuz.

Hocam şimdi o videodaki kartın giriş kısmı ve ekran kartı girişleri. Benziyor hem de hocam bakın pcmcıa zaten PCI destekler yazıyor. Bakın hocam PC cardbus pcmcıa bu o slota takılabiliyor zaten aygıt yöneticisinde var zaten hocam yakından bakarsanız anlarsınız aynı PCI-to-CardBus/PCMCIA/PC-Card Adapter, 2 slots, Texas Instruments PCI1520 Chipset | Team Solutions, Inc.
features

  • PCI plug-in Card compatible with 3.3v & 5V PCI signaling environment.
Diyor yani PCI destekler.
 
Ben ne düşündüğümü kaç mesajdır söylüyorum.

Hocam sitede diyor PCI destekler ben size sitedeki diyorum sisten aygıtlarinda da var ama siz olmaz diyorsunuz herhalde.

@Bora Dere ben size yazanları araştırmalarımı söylüyorum o ekran kartının giriş kısmı ve cardbus attığım sitedekiylr aynı o yüzden PCI destekler yazıyor. Arayüz kısmına gelirsek ekran kartının zaten o zamanlar bunlar yoktu yapmamışlardir pcmcıa yeri yapmışlardır.

@Bora Dere hocam bence artık cevaba ulaştık diye düşünüyorum aygıt yöneticisinde pcmcıa bağdaştırıcıları var genişlettiğimde cardbus var sitedeki gibi buraya ona benzer bir şey takmışlar ve zaten ben gene araştırdım girişlerini özelliklerini her sitede PCI destekler yazıyor gene yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim artık alacağım takacağım ama ısınma bana sorun yaratabilir onu da düşüneceğim tekrardan teşekkür ederim.

1664131190394.png


 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı