Neden kapanıyor? Mavi ekran mı? Yoksa bir anda mı? Ayrıca yedek parça olması açısından mesela soğutma -bakır boruları- , DVD-ROM, monitörü, eğer hasarsız ise üst ve alt kasası klavye dahil, fanları, HDD ve RAM'leri satabilirsiniz. İşlemci içindeki altını çıkarıp kullanabilecek daha bir kişi görmedim. Bu yüzden boşna ümitlenmeyin. Anakartınızı satamazsınız eğer sorun anakartta ise.HP Compaq Q57 çalışan ama günde 10 kere kapanan bir laptopun var.
İşlemcideki altın para eder mi? Sizde parça ederi nedir? Alıcısı olur mu?
- 500 HDD disk.
- 2x2 RAM DDR3.
İşlemcideki altığı ben çıkarmayacağım.Neden kapanıyor? Mavi ekran mı? Yoksa bir anda mı? Ayrıca yedek parça olması açısından mesela soğutma -bakır boruları- , DVD-ROM, monitörü, eğer hasarsız ise üst ve alt kasası klavye dahil, fanları, HDD ve RAM'leri satabilirsiniz. İşlemci içindeki altını çıkarıp kullanabilecek daha bir kişi görmedim. Bu yüzden boşna ümitlenmeyin. Anakartınızı satamazsınız eğer sorun anakartta ise.
Şimdi sorun ya anakartta ya RAM'de yada HDD'de. Bundan dolayı bana hatayı anlatır mısınız?
Daha virüs yeni çıktığında bit pazarına gittiğimde adam bana işlemciyi 5 TL gibi bir fiyata sattı? Hem de masaüstü işlemcisi. Yani o iş hikaye hocam... Siz bize sorunu anlatın belki cihaz çalışır, ikinci elden satabilirsiniz.İşlemcideki altığı ben çıkarmayacağım.Eskiye veririm değeri bakımından...
Hdd ile ramin anakart ile sorunu olmaz. Isınmadan kapanıyor.Satmak dan önce kapanmaya neden olan sorunu biliyor musunuz ısıdan ve termal bakımından dolayı da kapanıyor olabilir satacağınız parçadan da.
Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptınız mı?Hdd ile ramin anakart ile sorunu olmaz. Isınmadan kapanıyor.
Dandik laptopu satmam insanların işini görmez. Parçası belki işe yarar. Hdd ram gibi..İşlemcideki altığı ben çıkarmayacağım.Eskiye veririm değeri bakımından...
Hayır zaten döküntü diye yapmadım. İkinci el i5 laptop aldım gerek duymadım.Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptınız mı?
Peki o zaman ilana koyun belki müşterisi olur.Dandik laptopu satmam insanların işini görmez. Parçası belki işe yarar. Hdd ram gibi..
Hayır zaten döküntü diye yapmadım. İkinci el i5 laptop aldım gerek duymadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.