HP dhe 8010 nasıldır?

Eskipcmahrumu

Decapat
HP DHE-8010 adlı kulaklık ve USB ses kartı üzerinden bağlanıyorum. Fakat biraz daha verim almak istiyorum ne yapabilirim? Sürücü olarak neyi kurabilirim ve kulaklık hakkında düşünceleriniz nelerdir?

HP DHE-8010 adlı kulaklık ve USB ses kartı üzerinden bağlanıyorum. Fakat biraz daha verim almak istiyorum ne yapabilirim? Sürücü olarak neyi kurabilirim ve kulaklık hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Bende almayı düşünüyorum konu açamadım çifte konudan ceza yedim anlamadım niye böyle bir şey oldu acaba kulaklık nasıl bilen biri varsa bir el atsın konuya.

Hocam bende almayı düşünüyorum mikrofonu sizce nasıl? Sürücüleri nereden güncelleyebilirim acaba.

Ben onu almadım hocam çok kararsız kaldım 7.1 olan Polosmart pgm 05 oyuncu kulaklığını aldım 167 TL falandı risk aldım 1 ay oldu alalı tek sıkıntısı müzik dinlediğin zaman sanki hoparlörden açmış gibi ses veriyor dışarıya bir eksisi bu şu anlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…