HP G5000 BIOS güncelleme

ForeverSport

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar. Elimde HP G5000 bir laptop var. Eski bir laptop. BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Bu sayede RAM'i 4 GB yapabilir ve 1 adet SSD takarsam sistemi biraz daha performans açısından toplayabilirim diye düşünüyorum. Sadece ofis programı kullanıyorum. HP'nin sitesinden bilgisayarın BIOS'u kaldırılmış. BIOS sürümünü bulmama yardımcı olur musunuz?

Bilgisayar modeli: HP G5000 (GH960EA#AB8)
BIOS: Ver 1.00 parttbl.
İşletim sistemi: Windows 7 Pro 32 Bit.
İşlemci: Genuine IntelCPU T2130 @1.86 GHz (2 CPU) 1.9 GHz.
Bellek: 2 GB.

Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Eyvallah dostum. Saolasın. Konu oluşturdum fakat bulabileceğim başka bir yer var mı? Biliyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir bilgisayar, kuzenime vereceğim. Ofis vs. okul için kullanacak. Şu anda 2 GB RAM'i var. RAM'leri 4 GB yapıp ve 1 adet SSD takmak istiyorum. 2 GB üstünü BIOS güncellemesi olmadan görmüyor.

CPU-Z'den baktığımda,

Chipset: HP 30C6 Intel i943/940 GML
BIOS Versıon: F.24
Date:25/04/2007

GPU: Mobile Intel 945 Express Chipset Family
Revision: 3

CPU: Intel Pentium T2130 Socket: 479mPGA

Bilginiz ve ilginiz için teşekkür ederim. Peki 3.000 ile maksimum 4.500 TL arası giriş ve orta seviye oyun + ev kullanıcı lap top öneriniz nedir?

Aralık geniş olunca iş zorlaşıyor. O nedenle ben kendi işimi kolaylaştırarak üst limit için GTX 1050 grafik kartlı ürünlere bakılmasının doğru olduğunu söyleyeyim. Min 8GB, tercihen 16 GB RAM, min. 256GB SSD ve tercihe göre HDD takviyesi. İşlemci tahminen 8300H ya da 9300H olur o fiyat bandında.

Bu şekilde bakılınca birkaç seçenekten fazlasının çıkacağını sanmıyorum, bu ürünlerin incelemelerinin ve yorumlarının okunarak karar verilmesi iyi olur çünkü aynı donanımlı iki farklı markanın modeli farklı performans sergileyebiliyor.

İlk linkte ilettiğim biraz daha iyi gibi geldi bana ama sizce?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı