Sn. Technopat ve Recep Baltaş, sizden bir yardım istiyorum. Bilgisayarım HP Pavilion G6 2277st. High Sierra kurulum imajını indirdim ama kurulumunu yapamıyorum. BIOS eski ama o kadar da eski değil hani yeni de değil. Bloglarınızdaki seçeneklerden hiçbiri yok. Sizden bu konuda destek bekliyorum.
"Kurulumu yapamıyorum, BIOS eski değil" ve Aygıt Yöneticisi'nin bir ekran görüntüsü. Tam olarak nasıl yardım olabiliriz peki? Sorunu belirtmemişsiniz, neyin olmadığını belirtmemişsiniz, BIOS'un da ekran görüntüsü yok.
"Kurulumu yapamıyorum, BIOS eski değil" ve aygıt yöneticisi'nin bir ekran görüntüsü. Tam olarak nasıl yardım olabiliriz peki? Sorunu belirtmemişsiniz, neyin olmadığını belirtmemişsiniz, BIOS'un da ekran görüntüsü yok.
Şu an bilgisayar yanımda değil akşam detaylı BIOS ve imaj bilgilerini atacağım. Yardım istediğim konu bilgisayarıma uygun olan Config dosyası ve BIOS ayarları vs.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
3.nesil i5 işlemciniz için o imajda hazır bir config olmayacaktır. @453482 müsait bir vaktinde sisteminiz için bir config veyahut EFI hazırlayabilir belki.
3.nesil i5 işlemciniz için o imajda hazır bir Config olmayacaktır. @453482 müsait bir vaktinde sisteminiz için bir Config veyahut EFI hazırlayabilir belki.