HP G62 ekran kartı üzerinden bakır boru geçmiyor mu?

Kardeşim bataryasını çıkar sonra bataryayı çıkardığın yerde bir etiket olacak orada model name yazar oradaki kodu bana buradan verirsen yardımcı olacam

Öncelikle Temiz Virüs olmayan ve dosyaları eksik veya bozuk olmayan bir Windows 8.1 64 Bit & 32 Bit beraberinde olan bir İSO imajlı format CD si elde edin.Sonra bu imaj dosyasını sağlam bir CD yazma Programı ile Yeni bir CD ye yaz. Format atarken işletim sistemi seçme kısmına geldiğinde bilgisayarın 32 bit ise 32 64 bit ise 64 seçerek kurulumu yap. Lisans programı ile lisansla ve program kurmadan kurduğun işletim sistemine göre 32 ise 32 64 ise 64 bit orjinal driverlarını kur. Sonrasında programlarını kurduğunda problemin çözüldüğünü göreceksin.

Tek sorun orjinal olmayan driverların kurulması ve dosyası bozuk veya eksik olan işletim sistemi kurulumu ayrıca Windows 10 şuan için tam oturmadı işletim sistemi olarak.

Yardımınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• gg.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…