Oyun için kullanılmayacaksa ofis klavyesi falan da alabilirsiniz ama attıklarınız kendi kendine bile bozulabilir.
Ofis klavyesi aldım hocam da hep tuş gecikmesi oluyor cidden bezmiş durumdayım bu durum yüzünden
Oyun için kullanılmayacaksa ofis klavyesi falan da alabilirsiniz ama attıklarınız kendi kendine bile bozulabilir.
Ofis klavyesi aldım hocam da hep tuş gecikmesi oluyor cidden bezmiş durumdayım bu durum yüzünden.
Ofis klavyesi aldım hocam da hep tuş gecikmesi oluyor cidden bezmiş durumdayım bu durum yüzünden.
Bütçeniz nedir?
Attıklarınız ofis klavyesiden berbat.
500-600 TL arası.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam ürün membran mekanik arıyor iseniz bu fiyata zor AliExpress'den falan indirim kovalacaksınız.
Membran olursa bu attığımı alabilirsiniz.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam ürün membran mekanik arıyor iseniz bu fiyata zor AliExpress'den falan indirim kovalacaksınız.
Membran olursa bu attığımı alabilirsiniz.
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyes - PttAVM.com - 2024 buradan da alabilirim hocam öneriniz için sağ olun.
Ben PTT AVM'ye güvenmediğim için oradan atmadım.
Oradan ben alışveriş yapmıştım bir problem yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.