HP H2800 Mikrofon Sorunu

Eralp Çakır

Hectopat
Daha fazla  
Aslında ürün sorunlumu emin değilim ama kulaklığı telefona takıp mikrofonu normal aramada denediğimde her hangi bir sorunla karşılaşmadım fakat bilgisayara taktığımda mikrofon sesimi çok az alıyor. Araştırdığımda mikrofon duzeyını ve mıkrofon bassını yıkseltmem gerektıgını ogrendım ve baktıgımda zaten olması gerektıgı gıbıydı hatta ıkısınıde sonuna kadar getırıp denedim. Yine olumlu bi sonuç almadım. Siteye yeni kaydoldum konu hakkında hatalarım olduysa affedın lutfen şimdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek jak üzerinde;
tek çizgi - mono ses
çift çizgi - stereo ses/mono+mikrofon
üç çizgi - stereo ses + mikrofon
olur sendeki üç çizgili telefon kulaklığı bunu bilgisayara takarsan hem kulaklık hem mikrofonu çalıştıramazsın. Bunun için tek jakı 2 jaka çeviren aparatlar var. Bunları kullanabilirsin. Sesin az gelmesinin sebebi belki bilgisayarında usb portu üzerinden takılı bir webcamin vardır (üzerinde mikrofonu vardır) ve sesini o cihaz kaydediyordur. Ek olarak, zaten telefonlar için yapılmış olan bu kulaklık+mikrofon setleri pcde sesin az/çok gelmesine/gitmesine sebep olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı