HP laptop BIOS güncellemesi bitmiyor

EMİR37

Kilopat
Makaleler
33
Yer
Türkiye
Daha fazla  
HP Support asistant ile BIOS güncellemesi geldi, Update dedim, yeniden başladı, 10 dakikadır bekliyorum bitmiyor:
30 saniyede bir şu ekran geliyor:

IMG_20220806_003413.jpg

Sonra şu ekran geliyor:

IMG_20220806_003400.jpg

Güncellemeyi başlatalı 15 DK oldu ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın çalışıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum.
Galiba bios güncellemesi HP Support Asistantta gözükmüyor nasıl anlayabilirim güncellendiğini.

Galiba bios güncellemesi HP Support Asistantta gözükmüyor nasıl anlayabilirim güncellendiğini.
Güncelleme başarısız olmuş bir daha ellemeyeceğim gibi.

BİOS'u bildiğim gibi USB Bellek ile güncelleyeceğim eski bilgisayarımda da USB ile güncellemiştim bunda yeni cihaz olduğundan korktuğum için HP Support Asistanttaki Update ile yapmıştım bildiğim gibi yapacağım.

BİOS'u bildiğim gibi USB Bellek ile güncelleyeceğim eski bilgisayarımda da USB ile güncellemiştim bunda yeni cihaz olduğundan korktuğum için HP Support Asistanttaki Update ile yapmıştım bildiğim gibi yapacağım.
Hocam PC şu ekranda kaldı ne yapmam lazım:
IMG20220806150158.jpg

Son düzenleme:
Galiba BIOS güncellemesi HP Support asistantta gözükmüyor nasıl anlayabilirim güncellendiğini.

BIOS'u bildiğim gibi USB bellek ile güncelleyeceğim eski bilgisayarımda da USB ile güncellemiştim bunda yeni cihaz olduğundan korktuğum için HP Support asistanttaki Update ile yapmıştım bildiğim gibi yapacağım.

Hocam PC şu ekranda kaldı ne yapmam lazım:
Eki Görüntüle 1476279

Yüklediğin BIOS dosyalarında sorun varmış öyle anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı