endless1881 Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 PC'nin şarjı dkda 1 bitiyor. Oyun bilgisayarı değil HP ve sürekli oyun oynuyorum.
7 798716 Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 319 Çözümler 2 29 Haziran 2024 #2 Bataryanız ömrünü doldurmuş olabilir. Kaç yıllık laptop? Artı 0 Eksi
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 endless1881 dedi: PC'nin şarjı dakikada 1 bitiyor. Oyun bilgisayarı değil HP ve sürekli oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni batarya almanın zamanı çoktan gelmiştir belki? Artı 0 Eksi
endless1881 dedi: PC'nin şarjı dakikada 1 bitiyor. Oyun bilgisayarı değil HP ve sürekli oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni batarya almanın zamanı çoktan gelmiştir belki?
KS KS endless1881 Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 798716 dedi: Bataryanız ömrünü doldurmuş olabilir. Kaç yıllık laptop Genişletmek için tıkla... Bir ya da iki yıl olmuştur. Ve tatil olduğu için bu aralar tak-çıkar-oyna döngüsü yapıyorum. Keremyzc54 dedi: Keremyzc54 dedi: Yeni batarya almanın zamanı çoktan gelmiştir belki? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Şarjı çok hızlı doluyor fakat çok hızlı bitiyor sence değiştirmeli miyim? Artı 0 Eksi
798716 dedi: Bataryanız ömrünü doldurmuş olabilir. Kaç yıllık laptop Genişletmek için tıkla... Bir ya da iki yıl olmuştur. Ve tatil olduğu için bu aralar tak-çıkar-oyna döngüsü yapıyorum. Keremyzc54 dedi: Keremyzc54 dedi: Yeni batarya almanın zamanı çoktan gelmiştir belki? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Şarjı çok hızlı doluyor fakat çok hızlı bitiyor sence değiştirmeli miyim?
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 endless1881 dedi: Bir ya da iki yıl olmuştur. Ve tatil olduğu için bu aralar tak-çıkar-oyna döngüsü yapıyorum. Şarjı çok hızlı doluyor fakat çok hızlı bitiyor sence değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Değiştirmelisiniz tabii ki kendiniz söylüyorsunuz zaten şarjı 2dakika giden batarya mı olur? Artı 0 Eksi
endless1881 dedi: Bir ya da iki yıl olmuştur. Ve tatil olduğu için bu aralar tak-çıkar-oyna döngüsü yapıyorum. Şarjı çok hızlı doluyor fakat çok hızlı bitiyor sence değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Değiştirmelisiniz tabii ki kendiniz söylüyorsunuz zaten şarjı 2dakika giden batarya mı olur?
KS KS endless1881 Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 Keremyzc54 dedi: Değiştirmelisiniz tabii ki kendiniz söylüyorsunuz zaten şarjı 2dakika giden batarya mı olur? Genişletmek için tıkla... Sağ ol reis. Artı 0 Eksi
Keremyzc54 dedi: Değiştirmelisiniz tabii ki kendiniz söylüyorsunuz zaten şarjı 2dakika giden batarya mı olur? Genişletmek için tıkla... Sağ ol reis.