E Emre Çınar 56 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #1 HP marka laptop USB'den başlamıyor. USB'yi tanımlamasına rağmen Windows 7'ye devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2024
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 23 Nisan 2024 #2 Emre Çınar 56 dedi: HP marka laptop USB'den başlamıyor. USB'yi tanımlamasına rağmen Windows 7'ye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam videodaki gibi öncelikli Disk'i flash bellek seçerseniz, sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Emre Çınar 56 dedi: HP marka laptop USB'den başlamıyor. USB'yi tanımlamasına rağmen Windows 7'ye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam videodaki gibi öncelikli Disk'i flash bellek seçerseniz, sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 MBR yazdıracaksınız. MBR yazdırdınız mı? Windows 7 kullandığınıza göre çok yeni bir sisteminiz yoktur diye düşündüm. Artı 0 Eksi
MBR yazdıracaksınız. MBR yazdırdınız mı? Windows 7 kullandığınıza göre çok yeni bir sisteminiz yoktur diye düşündüm.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.277 Çözümler 602 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 Eğer anakartın UEFI destekli ise GPT olarak yazdır anakart UEFI destekli değilse MBR olarak yazdır Rufus ile yap bu dediğimi. Artı 0 Eksi
Eğer anakartın UEFI destekli ise GPT olarak yazdır anakart UEFI destekli değilse MBR olarak yazdır Rufus ile yap bu dediğimi.