Mr.Joker09 Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 367 14 Ocak 2022 #1 Ben direkt en yakın tarihli olan yani en yeni BIOS sürümüne güncelledim. Güncellediğim F. 16, bir tane daha vardı sayı olarak büyüktü .acaba o mu daha günceldi? (F. 21). Yani sayıların bir önemi var mı BIOS'ta?
Ben direkt en yakın tarihli olan yani en yeni BIOS sürümüne güncelledim. Güncellediğim F. 16, bir tane daha vardı sayı olarak büyüktü .acaba o mu daha günceldi? (F. 21). Yani sayıların bir önemi var mı BIOS'ta?
AteşliKazanova99 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #2 HP Support Assistant indirin güncel olup olmadığınızı göreceksiniz güncel değilse kendisi güncelliyor BIOS vs.
HP Support Assistant indirin güncel olup olmadığınızı göreceksiniz güncel değilse kendisi güncelliyor BIOS vs.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 14 Ocak 2022 #3 Sayı değil, bios date yani tarihi daha yeni olan en güncel bios'dur.
Mr.Joker09 Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 367 14 Ocak 2022 #4 AteşliKazanova99 dedi: HP Support Assistant indirin güncel olup olmadığınızı göreceksiniz güncel değilse kendisi güncelliyor BIOS vs. Genişletmek için tıkla... Onu indirdim, Hp nin sitesinden sürücüleri kontrol et dedim, kontrol ediliyor dedi kaldı öyle, baya Bi bekledim olmadı, neden acaba?
AteşliKazanova99 dedi: HP Support Assistant indirin güncel olup olmadığınızı göreceksiniz güncel değilse kendisi güncelliyor BIOS vs. Genişletmek için tıkla... Onu indirdim, Hp nin sitesinden sürücüleri kontrol et dedim, kontrol ediliyor dedi kaldı öyle, baya Bi bekledim olmadı, neden acaba?
AteşliKazanova99 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #5 Sitesinden yapmayacaksınız HP Support Asistant indireceksiniz güncellemelere bakcaksınız.