HP laptopta Minecraft açıldıktan sonra görüntü gitti

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 600

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Laptopta Minecraft oynayacaktım ve açtığımda ekran siyah oldu, böyle kaldı. Tuş kombinasyonlarını denedim işe yaramadı, sonra da birden ekrana HP'nin logosu geldi. Bunu 2. sefer yaşıyorum ve biraz tedirgin oldum. Bu olayı tahmini 1-3 saat önce yaşadım. Şimdi baktığımda ise güvenilirlik geçmişinde böyle bir şey var. Peki bunun olması korkulacak bir şey mi?

Ekran görüntüsü_20230115_215629.png

Laptopta Minecraft oynayacaktım ve açtığımda ekran siyah oldu, böyle kaldı. Tuş kombinasyonlarını denedim işe yaramadı, sonra da birden ekrana HP'nin logosu geldi. Bunu 2. sefer yaşıyorum ve biraz tedirgin oldum. Bu olayı tahmini 1-3 saat önce yaşadım. Şimdi baktığımda ise güvenilirlik geçmişinde böyle bir şey var. Peki bunun olması korkulacak bir şey mi?

Eki Görüntüle 1634329
kaldırmayıp windows çalışmayı durdurmuş grafik ayarlarını düşürüğ tekrar oynmayı deneyin.

kaldırmayıp windows çalışmayı durdurmuş grafik ayarlarını düşürüğ tekrar oynmayı deneyin.
Şuan rahatlıkla giriyorum o olay yaşandığından beri.

Yazmayı unuttum bu olay laptop zorlandığından olduğunu söylediniz. Şunlarda etki eder mi? 8GB Ramim var zaten win 11 çok kullanıyor, ek olarak chrome, discord ve spotify açıktı bunların üstüne minecraft bindiği için'de olmuş olabilir mi?

Şuan rahatlıkla giriyorum o olay yaşandığından beri.

Yazmayı unuttum bu olay laptop zorlandığından olduğunu söylediniz. Şunlarda etki eder mi? 8GB Ramim var zaten win 11 çok kullanıyor, ek olarak chrome, discord ve spotify açıktı bunların üstüne minecraft bindiği için'de olmuş olabilir mi?
evet olabilir rame çok yüklenmiştir mem reduct kullanmanızı öneririm.

Yazmayı unuttum bu olay laptop zorlandığından olduğunu söylediniz. Şunlarda etki eder mi? 8 GB RAM'im var zaten Windows 11 çok kullanıyor, ek olarak Chrome, Discord ve Spotify açıktı bunların üstüne Minecraft bindiği için'de olmuş olabilir mi?

Yüksek ihtimalle o yüzden hocam, Minecrafta kaç GB RAM veriyorsunuz?

evet olabilir rame çok yüklenmiştir mem reduct kullanmanızı öneririm.
Gerek olmadığını düşünüyorum ya, zaten APU sistem olduğu için RAM ekleyeceğim.

Yüksek ihtimalle o yüzden hocam, Minecrafta kaç GB RAM veriyorsunuz?
4.5GB veriyorum hocam, İsim vermiyeyim X launcher'dan oynuyorum siz anladınız.

4.5GB veriyorum hocam, isim vermiyeyim X Launcher'dan oynuyorum siz anladınız.

Hocam sorunun kaynağı belli oldu bile 4.5 GB çok fazla Windows'un kendi hizmetleri Discord, Google, Spotify derken çökmesi çok normal. En az 2 GB RAM verin, mümkünse kullanmadığınız uygulamaları arkadan kapatıp oyunu oynayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı