Çözüldü HP laptopta Wi-Fi kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren Çaha

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumu 3 gündür kullanmıyordum, bilgisayarı aldım, açtım ama Wi-Fi'ya bağlanmadı. Sonra baktım ki Wi-Fi açma tuşu yok. Ben de ayarlardan Wi-Fi diye arattım ayarlarda da hiçbir şey çıkmadı. Kısacası Wi-Fi açamıyorum.

Wi-Fi tuşunun normalde burada olması gerekiyor ama yok.

Bir de böyle bir şey buldum durum: Yok diyor. Bilgisayar Wi-Fi'ya bağlanmamı saĝlayan donanım parçasıni görmüyor olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20230704_210607.jpg
    20230704_210607.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 20230704_212053.jpg
    20230704_212053.jpg
    529,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bir ara benim de bu olay başıma gelmişti format atıp bu işi çözmüştüm. Ama format atmadan önce bu kodu denemenizi tavsiye ederim.
Windows arama çubuğuna Regedit veya kayıt defteri diye yazın. Kayıt defterini açtıktan sonra bu kodu yapıştırın. @Eren Çaha

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WlanSvc bunu kayıt defterine yazdıktan sonra start dosyasını bulun. Ve üzerine iki kere sol tık yapın. değer kısmını 2 ve onaltılık olsun. Bu verdiğim ayarı yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz.

(Eğer hala internet sorunu çözülmediyse tek çare format atmaktır. Tabii format atmadan önce bilgisayarınızda önemli dosyalar vs. varsa yedek almanızı kesinlikle tavsiye ederim.)

(eğer start dosyası yoksa kayıt defterinde sağ tık yapıp dword 32 Bit olarak seçip oluşturabilirsiniz.)

Umarım yardımcı olmuştur. 🙂

Dosya Ekleri

• yardım.png
    yardım.png
    72,3 KB · Görüntüleme: 25
  • yardım1.png
    yardım1.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 24
  • yardım.2.png
    yardım.2.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 26
  • YARDIM.3.png