- RAM
- 16 GB
- Ekran kartı
- RTX 3070 M
- İşlemci
- Ryzen 7 5xxx
Öncelikle herkese merhaba. Sıkıntım şöyle oldu: Kütüphanede laptopumla ders çalışmıştım ve işim bittiğinde bilgisayarı kapatmaya çalıştım ancak bilgisayar BIOS'u güncellemeye başladı (Windows 10'dan Windows 11'e yükseltme yapmıştım sabah vakti). BIOS güncellenirken bitti sanıp bilgisayarın ekranını kapadım. Sonra bitmediğini fark edince telaşlanıp bilgisayarı açmaya çalıştım. Önce açılmadı, sonra Repairing disk yazdıktan sonra açıldı.
Sıkıntım şudur ki bilgisayar açılıyor ama her açıldığında checking disk, scanning, repairing gibi yazılar çıkıyor ve durup dururken bazen çok hızlı fanları çalıştırıyor. Sizce temiz bir Windows 11 kurulumu yapmam yeterli olur mu? Yoksa BIOS için de bir şey yapmam gerekir mi? Bilgisayarımın modeli HP Omen 15. Eğer bilgiler yeterli gelmediyse söyleyin. Bilgisayarlardan çok anlamıyorum.
Sıkıntım şudur ki bilgisayar açılıyor ama her açıldığında checking disk, scanning, repairing gibi yazılar çıkıyor ve durup dururken bazen çok hızlı fanları çalıştırıyor. Sizce temiz bir Windows 11 kurulumu yapmam yeterli olur mu? Yoksa BIOS için de bir şey yapmam gerekir mi? Bilgisayarımın modeli HP Omen 15. Eğer bilgiler yeterli gelmediyse söyleyin. Bilgisayarlardan çok anlamıyorum.