- Makaleler
- 60
Daha fazla
Bende 1 ay önce aldım HP Omen ı, gönül isterdi ki ASUS ROG STRIX GL553VE-DM107 alaydım ( Tabi şuan 5.200 TL falan olmuş, 1 AY önce HP Omenı aldığım zamanda 4.500 TL ye alabiliyordum, şans işte ), ama hem tek fan, belki tek fan olduğu için iyi bir soğutması varsa da sorun yaşatmazdı, hemde bütçemden 500 TL fazlaydı, ancak bulamasaydım güzel bir laptop zorlayıp onu muhakkak alırdım. Fakat aileme bir 500 TL daha zarara uğratmamak için almadım, nedeni HP Omen ı görmemdi. İyi ki de almışım, oyuncu laptop dediğin böyle olmalı, şekli şemali düzgün olmalı ( benim için ). Öyle işte memnunum, daha hala adam akıllı saatlerce oynayamadım, max günde 4-5 saat oynuyorum aralıksız, ısınma vs beni rahatsız etmiyor, ses beni rahatsız etmiyor. Sesini zaten duymuyorumda arada çıkarıp kulaklığı bakıyorum, çok iyi yani dış ortamda kimseyi rahatsız edemez. Ekran kalitesi muazzam. Görünüşü de hoş, oyunlarımı da oynuyorum PUBG,LoL,Black Desert vb. Bence gönlün gösterdiğin ASUS ve HP Omen arası gidip gelmeli, sana kalmış
SSD 256 GB ASUS ta, HP Omen da 128 GB, işletim sistemimimi kurdum, PUBG kurdum, Black Desert kurdum, Fortnite kurdum, 26 GB boş alanım daha var, bir oyun daha sığdırırım yani
SSD çok deyip alabilirsin, karışamam. ASUS ta HDD hızı 5400 rpm, HP Omen da 7200 rpm. Asıl etken i7 7700HQ olması ASUS ta, HP Omenda i5 7300 HQ var. Can alıcı etkenleri söyledim, ayrıca laptop şekillerini de beğenmek önemli mi bilmem, bana göre önemli. Sana kalmış yani, iki ürünün testlerini izle, yani şu oyunda şu FPS alınır gibisinden değil, ısınma sorunu varmı ASUS ta bak mesela, ses kalitesine vs. senin aklını kurcalayanlara bir bak. HP Omen ısınmıyor. ASUS o ürünü kullananlar varsa burdan yardımcı olsunlar ama ben zannetmiyorum kullandıklarını. HP Omen kullanan biri olarak ben sana HP Omen öneriyorum, şiddetle hemde. İyi günler dilerim.
Buydu. Buradan almıştım. O 17 inçlik, alabiliyorsanız onu alın, ekranı büyük yani. Birde 12 GB RAM var, bende 8GB var.Hocam sizdeki model tam bu muydu..?
HP Omen 17-AN006NT Intel Core i5 7300HQ 12GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı Teknoloji
Buydu. Buradan almıştım. O 17 inçlik, alabiliyorsanız onu alın, ekranı büyük yani. Birde 12 GB RAM var, bende 8GB var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.