AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 5 Ağustos 2021 #21 oalan dedi: Teknorya adlı satıcı da 8 GB'li versiyonu ile aynı fiyatta eylül başı gibi fiyat değişmez ise kesin alıyorum gibi bundan iyisi yok piyasada. Genişletmek için tıkla... Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikiside sorunlu çıktı.
oalan dedi: Teknorya adlı satıcı da 8 GB'li versiyonu ile aynı fiyatta eylül başı gibi fiyat değişmez ise kesin alıyorum gibi bundan iyisi yok piyasada. Genişletmek için tıkla... Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikiside sorunlu çıktı.
oalan Megapat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 217 Çözümler 2 5 Ağustos 2021 #22 AriceN dedi: Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikisi de sorunlu çıktı. Genişletmek için tıkla... Hem diğerlerine göre daha pahalı satıyor hem de sorunlu ürün mü satıyormuş tuhaf.
AriceN dedi: Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikisi de sorunlu çıktı. Genişletmek için tıkla... Hem diğerlerine göre daha pahalı satıyor hem de sorunlu ürün mü satıyormuş tuhaf.
bernardosilva Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #23 AriceN dedi: Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikiside sorunlu çıktı. Genişletmek için tıkla... Nerden alabilirim? Ne gibi sorunlar vardı?
AriceN dedi: Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikiside sorunlu çıktı. Genişletmek için tıkla... Nerden alabilirim? Ne gibi sorunlar vardı?
Y Yamasithasa Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #24 RTX3070'lisini kullanıyorum. CPU boşta bile 4ghz'de çalışıyor bu nedenle ısınıyor, eğer frekansı düşürürseniz 40-45 derece aralığına düşüyor cpu sıcaklığı. Sorun kasa'dan değil güç ayarlarından. AriceN dedi: Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikiside sorunlu çıktı. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar yaşadınız
RTX3070'lisini kullanıyorum. CPU boşta bile 4ghz'de çalışıyor bu nedenle ısınıyor, eğer frekansı düşürürseniz 40-45 derece aralığına düşüyor cpu sıcaklığı. Sorun kasa'dan değil güç ayarlarından. AriceN dedi: Hocam teknorya almayın önermeyin 2 laptop aldım ikiside sorunlu çıktı. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar yaşadınız
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 5 Ağustos 2021 #25 Yamasithasa dedi: RTX3070'lisini kullanıyorum. CPU boşta bile 4ghz'de çalışıyor bu nedenle ısınıyor, eğer frekansı düşürürseniz 40-45 derece aralığına düşüyor cpu sıcaklığı. Sorun kasa'dan değil güç ayarlarından. Ne gibi sorunlar yaşadınız Genişletmek için tıkla... Hoparlör birinde bozuk geldi birinin ekran kırık AriceN dedi: Hoparlör birinde bozuk geldi birinin ekran kırık Genişletmek için tıkla... Ama ben Asus rog aldım HP nasıldır bilmem ben
Yamasithasa dedi: RTX3070'lisini kullanıyorum. CPU boşta bile 4ghz'de çalışıyor bu nedenle ısınıyor, eğer frekansı düşürürseniz 40-45 derece aralığına düşüyor cpu sıcaklığı. Sorun kasa'dan değil güç ayarlarından. Ne gibi sorunlar yaşadınız Genişletmek için tıkla... Hoparlör birinde bozuk geldi birinin ekran kırık AriceN dedi: Hoparlör birinde bozuk geldi birinin ekran kırık Genişletmek için tıkla... Ama ben Asus rog aldım HP nasıldır bilmem ben