HP Omen 15 sıcaklık normal mi?

supersamo48

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün almıştım bilgisayarımı ama GTA V oynarken bu sıcaklıklara çıkıyor değerler. Normal midir bir laptop için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye dayanarak bunu diyorsunuz ?

Konu sahibine gelince sıcaklıklar normal, içiniz rahat olsun. Yeni nesil tüm laptopların CPU 90-95 derecelere kadar çıkabiliyor, GPU ise 80 üzerini az da olsa görebilir. Performans sorunu yaşamadığınız sürece sıcaklıkları önemsemeyin.

Merhaba. Dün almıştım bilgisayarımı ama GTA V oynarken bu sıcaklıklara çıkıyor değerler. Normal midir bir laptop için?

Eki Görüntüle 803591

Hocam işlemciniz çok sıcak bir fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapınız. Laptopta Turbo fan modu varsa oyun sırasında aktif ediniz.

Hangi ölçüte göre işte? Laptoplar bu sıcaklıklarda çalışıyor.

Hocam bir standart var işlemci belli bir sıcaklıktan sonra hızını düşürür bu sıcaklıklar cihazı bozmaz ama sınırda işlemci termal macun ve fan temizliği sonrası 80 dereceye kadar ineceğini düşünüyorum.

Haklısınız ama mobil işlemcilerde 90-95 aralığı normal bir sıcaklık. Termal macunla daha da düşebilir ancak cihazın garantisi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…