HP Omen 16 4060 R7 7840HS alınır mı?

Bütçe
35000-37000

calypso1

Decapat
Link: HP Omen 16 4060 R7 7840HS
Geçen forumda Omen ile ilgili şöyle bir konuya denk geldim. Omen'in Intel'in 13. nesil HX işlemcilerinin olduğu modellerinde mühendislik hatası bir problem varmış. Attığım linkteki Ryzen işlemcili laptopta böyle bir sorun var mı, bu sorun yoksa da başka kronik bir sorunu var mı laptopun? Günlerdir araştırıyorum laptopu arkadaşa aldıracağım kafayı yememe az kaldı. Hangi laptopa el atsam “X markasını almayın şöyle sorunu var” diye konu görüyorum.

Merhaba. X markasını almayın şöyle böyle sorunu var kısmına katılıyorum mükemmel laptop yok gibi. O yüzden o kadar kafaya takmamak lazım. Ryzen işlemcili laptopta en son arkadaşın attığı resim üzerine bu sorunun olduğunu düşünmüyorum. Ben HX işlemcili laptopta bu sorunu laptobun "uyku modu"nu devre dışı bırakınca problem görmeyenler için yine hx'i öneririm. Uyku modu kroniği dışında memnun kalmıştım çünkü.

Yazdığım rehberin başlarında biraz bu laptop alınmaz çöp sakın almayın gibi bir izlenim olmuş olabilir kusura bakmayın biraz sinirliydim yazarken.

Bu laptopta sorun var mı sanmıyorum, olsa bile çözümü yazdığım şekilde. Bence alınır. Aldıktan sonra da aman sorun çıkacak mı bilmemen diye içinizi yemeyin. Laptobu siz kullanacaksınız, laptop sizi kulanmasın.

Laptopun linkini atmamissiniz. Ryzen'lerde oldugunu duymadim fakat varsa da attiginiz konuda cozumunden bahsedilmis zaten, kapagi kapatma eylemlerini degistirerek cozulur. Eger 36k olarak bildigim modelse fiyatina gore kalitesini dusunursek tek kronik sorununu goz ardi edebilirsiniz. Veya sorunsuz cihaz istiyorum derseniz butcenizi soyleyin onerelim.

Laptopun linkini atmamissiniz. Ryzen'lerde oldugunu duymadim fakat varsa da attiginiz konuda cozumunden bahsedilmis zaten, kapagi kapatma eylemlerini degistirerek cozulur. Eger 36k olarak bildigim modelse fiyatina gore kalitesini dusunursek tek kronik sorununu goz ardi edebilirsiniz. Veya sorunsuz cihaz istiyorum derseniz butcenizi soyleyin onerelim.
Konuyu açmadan önce stoklardaydı, konu açılır açılmaz stoklar bitti o yüzden link çalışmıyor hocam. 😃
Eğer sorun çözülebiliyorsa dediğiniz gibi çok da bir problem yoktur o zaman.

Bütçe: Maksimum 40 bin'e çıkabileceğini söyledi arkadaş.

Geri
Yukarı