HP Omen 17 17-CM2005NT laptop nasıldır?

Sizce alayım mı ne diyorsunuz vallaha para var alacak laptop yok çıldırıyorum

Hocam para varsa daha sağlam bir marka alabilirsiniz.
İçimde kalmasın gibi bir düşünceniz varsa aldıktan sonra sorun yaşarsanız iade edersiniz. En azından alıp görmüş olursunuz. Performans olarak 10/10. Kasa kalitesi öyle dandik değil. Tek sorun fan. Deneyin duruma göre iade edersiniz dediğim gibi.
 
Hocam para varsa daha sağlam bir marka alabilirsiniz.
İçimde kalmasın gibi bir düşünceniz varsa aldıktan sonra sorun yaşarsanız iade edersiniz. En azından alıp görmüş olursunuz. Performans olarak 10/10. kasa kalitesi öyle dandik değil. Tek sorun fan. Deneyin duruma göre iade edersiniz dediğim gibi.

Fan sizi rahatsız ediyor mu? Az önceki gibi mesela oyun oynamadığınız zamanlarda o ayarı yaptığınızda fan sesi tahminen ne kadar düştü? Kütüphane iş yeri vb. gibi yerlerde sence nasıl olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan sizi rahatsız ediyor mu? Az önce ki gibi mesela oyun oynamadığınız zamanlarda o ayarı yaptığınızda fan sesi tahminen ne kadar düştü? Kütüphane iş yeri vb. gibi yerlerde sence nasıl olur?

Hocam arka planda aşırı çalışan uygulama var yarın format atacağım. Sonrasında tekrar bilgilendirme yaparım.
 
Merhaba forumdaşlar. Bütçem dahilinde bu ürünü almaya karar verdim fakat herhangi bir detaylı incelemesini bulamadım forumda. Bilgi sahibi olanlar var ise güncel bilgilerini ekleyebilir mi? En azından HP Omen serileri hakkında 16 ve 17 serileri konusunda kronik problemler var mıdır çok kafaya taktım. MSI katana serisi ve Omen arasında kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayarın özelliklerini aşağıya iletiyorum.
HP Omen 17-CM2005NT 7P6D8EA 8 GB RTX4060 13. nesil Intel i7-13700hx 16 GB RAM 1TB SSD 17.3 inç QHD 165Hz.
Ben de birkaç ay önce omen 16 aldım ve çok memnunum. Bana göre MSI Katana'dan çok daha iyi. Ayrıca tasarımı da çok elegant, diğerleri gibi her yerinden ışık çıkaran bilgisayarlar gibi değil. Bilgisayarda beğenmediğim tek şey (senin özelliklerden benimkinde eksik bulduklarımı çıkararak söylüyorum) ekran otomatik kapandığında açılırken birkaç defa ekran aç kapa yapıyor. Büyük ihtimal ben mux açık kullandığım için ekran kartını kapatıyor ama uykudan uyandığında direkt olarak ekranı verse çok daha hoş olurdu. Ayrıca bir de çok parmak izi bırakıyor ama dert edilecek bir şey değil.
Benim incelememi de burada bulabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de birkaç ay önce omen 16 aldım ve çok memnunum. Bana göre MSI Katana'dan çok daha iyi. Ayrıca tasarımı da çok elegant, diğerleri gibi her yerinden ışık çıkaran gay bilgisayarları gibi değil. Bilgisayarda beğenmediğim tek şey (senin özelliklerden benimkinde eksik bulduklarımı çıkararak söylüyorum) ekran otomatik kapandığında açılırken birkaç defa ekran aç kapa yapıyor. Büyük ihtimal ben mux açık kullandığım için ekran kartını kapatıyor ama uykudan uyandığında direkt olarak ekranı verse çok daha hoş olurdu. Ayrıca bir de çok parmak izi bırakıyor ama dert edilecek bir şey değil.
Benim incelememi de burada bulabilirsiniz.
Bu sitede birçok Asus Rog hayranı var, öyle demeseydin keşke :D
 
Arkadaşlar HP OMEN cm2005nt cihazını aldım dün itibariyle arkadaşım gördü aynısından o da aldı 2 adet almış olduk dün kurulumlarını yaptık win10 sıkıntı cıkartı malum cihazın herşeyi güncel ses kartı çalışmadı win 11 istedi kurduk tıkır tıkır çalışıyor. cihazın kötü özelliklerinden biri de parmak izi çok bırakıyor bu sorunlar benim için önemli değil aşırı sesli çalışmıyor malzeme kalitesi olarak da beğendim. ek olarak adaptörü minibir pc kadar :) olması da doğal tabi ekran kartını beslemesi lazım 2 k da max 81 derceleri gördüm ekstra soğutma olmadan 79 78 civarında gezdi sonuç olarak çok beğendim alacak insanlar var ise tavsiye edebilirim.

Fanları maxa alınca 65 dereceyide geçmiyor.
hocam hiçbirşeye dokunmadım ondan ayarlar ile oynasak dahada düşer evet
 
Son düzenleme:
Bu sitede birçok Asus Rog hayranı var, öyle demeseydin keşke :D
Zaten uyarı yemişim, ama uyarı yenecek bir durum değil ki. İnsanlar cinsel seçiminden rahatsızlık duyuyorsa ve bunu kelimelere dökünce uyarı yiyorsak ben ne yapayım şimdi? Ama göz var nizam var, doğru değil mi? 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı