HP Omen 17 4090 neden ucuz?

Nasil butun HP laptoplarda boyle? 13700HX Omen'lere Gaming Hub uzerinden yapabiliyorsun.

Gaming Hub, Core ve Cache'i aynı ayarladığı için doğru düzgün UV yapılmıyor. 13. nesil işlemcilerde düzgün bir sonuç elde etmek Core'a abanman lazım ki Omen'da bu mümkün değil. XTU ve ThrottleStop'ı direk geçiyorum çünkü onlarda hiç çalışmıyor maalesef.

Omen'den uzak durum önerenlerin hemen hemen hepsi cihazları kullanmamış insanlar bu seviyede HP'den uzak durulmalı.

Adamın eline HP değmemiş sanırsın üretiminde yer almış.

30-40bin fazla ödeyip ASUS 4090 da alabilirsiniz. Kimse üzülmez yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam hp omen 17 cihazını alıp 3 4 ay cile cektim boşa yorum yapmıyorum ekranı ve speakerlarında sorun var cihazların servisten servise koştum bu surecte paramı zor bela aldım neden önereyim böyle bi cihazı

Senin eline degmis de ne olmus? Tek onerdigin cihaz HP. Hani bir konuda bilgin olsa neyse, sadece oneriyorsun. Gecen konu aç dedim yemedi onu da acamadin :D Ust segment cihazda bile isinma ve Throttle sorunu var. Ucuz olma sebebi de bunlar zaten.

Hocam hp omen 17 cihazını alıp 3 4 ay cile cektim boşa yorum yapmıyorum ekranı ve speakerlarında sorun var cihazların servisten servise koştum bu surecte paramı zor bela aldım neden önereyim böyle bi cihazı

HP omen 15 laptobumu az önce sattım 2 sene kusursuz kullandım. Alan adamda heralde bi 5 sene kullanır :D

Asus alıp ağlayanlarıda görüyorum hacı,Bazen içimden gelmiyor değil konunun altına "ASUS pişmanlıktır" yazmak :D yani bu iş marka işi değil. Ama bazı malaklar bunu anlamak istemiyor. O yüzden sevmedikleri markalara sallayıp duruyorlar.

Hadi Casperi bi nevi anlarım bi casper vardı bende ısıdan laptobun çıkış kanalındaki ızgaralar çatlamoıştı, ama ona rağmen casper'a bile kötü demem. Çünkü markalar aynı değil modeller aynı değil. Casper alıp yıllarca kullananda biliyorum.

Daha laptoplarda önyargılarınızı yıkamıyorsunuz lan, sonra ırkcılık, cinsiyetçilik, toplum ayrışması neden var diye sorunları arar durursunuz.

HP omen 15 laptobumu az önce sattım 2 sene kusursuz kullandım. Alan adamda heralde bi 5 sene kullanır :D

Asus alıp ağlayanlarıda görüyorum hacı,Bazen içimden gelmiyor değil konunun altına "ASUS pişmanlıktır" yazmak :D yani bu iş marka işi değil. Ama bazı malaklar bunu anlamak istemiyor. O yüzden sevmedikleri markalara sallayıp duruyorlar.

Hadi Casperi bi nevi anlarım bi casper vardı bende ısıdan laptobun çıkış kanalındaki ızgaralar çatlamoıştı, ama ona rağmen casper'a bile kötü demem. Çünkü markalar aynı değil modeller aynı değil. Casper alıp yıllarca kullananda biliyorum.

Daha laptoplarda önyargılarınızı yıkamıyorsunuz lan, sonra ırkcılık, cinsiyetçilik, toplum ayrışması neden var diye sorunları arar durursunuz.
Adam ben sorun yasadim diyor adama onyargi yikamiyon lan diyorsun. Kusura bakma adam sorun yasamıs ozur dilesin senden.

Sen rahatsızmısın arkadaşım cihazı aldım kullandım sorun yaşadım diyorum sana serviste yedek parcası bile olmayan bi cihaz hangi ön yargıdan bahsediyorsun sen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı