Demir0
Hectopat
Valla hocam meraktan çatlayacağım. Lütfen 130W çıksın, lütfen!!
Çıkarsa ben de bir indirim denk getirip alacağım.Valla hocam meraktan çatlayacağım. Lütfen 130W çıksın, lütfen!!
Hocam TDP değerine şu şekilde bakabilirsiniz NVIDIA control panelden. Direkt çekip atarsanız çok iyi olur..Benim de elimde şuan. İşten çıkıp eve gitmek için sabırsızlanıyorum.![]()
Dur daha şimdi çıktım gidiyorum hani önce sen açıyordun olmadı bu bakHocam TDP değerine şu şekilde bakabilirsiniz NVIDIA control panelden. Direkt çekip atarsanız çok iyi olur..
Aynı kutu şuan evimde ve ben anca yarın gidebiliyorum. Çatlayacağım meraktan hocam, lütfen yardım edin bakalım şu değereDur daha şimdi çıktım gidiyorum hani önce sen açıyordun olmadı bu bak![]()
Eve geçiyorum yemek yedikten sonra kurulum yapacağım 20:00 da burada olun hahaaAynı kutu şuan evimde ve ben anca yarın gidebiliyorum. Çatlayacağım meraktan hocam, lütfen yardım edin bakalım şu değere![]()
Hocam ben olsam yemeği boşverir odaya kapanırdım valla. Siz iyi dayanıyorsunuzEve geçiyorum yemek yedikten sonra kurulum yapacağım 20:00 da burada olun hahaa![]()
Sürücü görmüyorHocam ben olsam yemeği boşverir odaya kapanırdım valla. Siz iyi dayanıyorsunuz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.