HP Omen 17 sürücüsü yükleme

Katılım
8 Haziran 2016
Mesajlar
1.756
Makaleler
4
Çözümler
32
Merhaba arkadaşlar, bu hafta başlıkta belirttiğim bilgisayarı aldım. Sistem özellikleri aşağıda mevcut. Ama bazı sorularım var. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

1- Intel sitesinden baktığımda işlemcinin dahili grafik özelliği gözüküyor. Fakat bilgisayara sürücü yüklenmiyor. Sadece RTX Driver'ı kuruluyor.
2- Sistemde takılı harici grafik kartının 2020 Refresh sürüm olup olmadığını nasıl anlarım?

İşlemci: i7-10750H, RAM: 16 GB, Ekran Kartı: RTX 2060, Depolama: 1 TB HDD + 256 GB SSD, İşletim Sistemi: Windows 10 Pro.
 

Bu linke girip seri numaranızı girdiğinizde karşınıza destek sayfası gelecektir. Driver listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
Tam model bilgisini paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım.


Bu linke girip seri numaranızı girdiğinizde karşınıza destek sayfası gelecektir. Driver listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Merhaba. Abim imza referansından ötürü 1 günlük ceza yediği için konuya ben cevap yazıyorum. Bilgisayarın tüm sürücüleri kurulu ve güncel. Tam model bilgisi "201U6EA"
 
Intel® Core™ i7-10750H için Intel® Graphics - Windows® 10 DCH Drivers'a tıklayıp soldan indirebilirsiniz.

Diğer sücürüleri üretici sayfanız olan OMEN Dizüstü Bilgisayar - 17-cb1026nt sayfasından, NVIDIA'ya ait olan sürücüyü de NVIDIA'nın sitesinden güncel olarak indirin.

Dediğim gibi tüm sürücüler yüklü ve güncel. Intel tarafında da grafik sürücüsü hariç tüm sürücüler yüklü. Fakat grafik sürücüsünü yüklerken bu hatayı alıyoruz:

error.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı