HP Omen 17 vs Lenovo Legion 5 Gaming vs Monster Tulpar T7

Bütçe
En fazla 25.000
@AyKsOguzhan banada 19 mayıs cumartesi pazar çalışmıyor servis dedi. Ben sadece resimleri söylemek hemde net cvp almak için soracağım altı üstü 1-2 saatlik test sonuçta. kalıpta sökülüp parça değişimi istemedim o yüzden sonuçta 6 ay parça değişimi yok diye kendileri söyledi direk değişim oluyor diye gpnteknoji.
 
@AyKsOguzhan bana da 19 Mayıs cumartesi pazar çalışmıyor servis dedi. Ben sadece resimleri söylemek hem de net cevap almak için soracağım altı üstü 1-2 saatlik test sonuçta. Kalıp da sökülüp parça değişimi istemedim o yüzden sonuçta 6 ay parça değişimi yok diye kendileri söyledi direk değişim oluyor diye gpnteknoji.

Arayıp alabildin mi bilgi?
Arayıp alabildin mi bilgi?

Ben aradım konuştum hafta sonu çalışmadıkları için bir şey olmamış haftaya arayın dediler.
 
Son düzenleme:
Bu arada dün akşam şeyi farkettim. Oyundayken alt+tab ile Omen Gaming Hub'dan sıcaklıklara baktığımda işlemci 100 derece gözüküyordu. Allah Allah dedim herhangi bir sorun mu var MSİ Afterburner ile baktım. 75° dereceyi geçmediğini gördüm. Omen Gaming Hub sıcaklık değerlerini ciddi bir şekilde yanlış gösteriyor.
 
Discrete seçeneğini kapatmıyorum ve her açışımdan sonra ekran kartım Omen Hub yüzünden ilk açışta çalışmıyor yeniden başlatınca düzeliyor resmen 🤡🤡
 

Yeni konular

Geri
Yukarı