HP Omen 17 vs MSI Katana 17

lazwegaz

Kilopat
Dostlar selam, şu sıralar bir laptop almam gerekiyor, epeydir araştırıyorum açılan konulara vs baktım, artık iyice harman oldu bir karar vermem gerekiyor.

Öncelikle peşin fiyatına 6 taksitle alacağım ve 60 bin TL'yi geçmek istemiyorum zorlanmamak için.

Şu iki model arasındayım şu anlık ama karar veremedim.

"Gigbayte Aorus önerecek olan olursa diye söylüyorum 17.3 ekran ve numpad olması şart benim için."

MSI Katana serisi için çokça ısınma sorunu olduğu vs diyen gördüm ama son incelemelerine baktığımda böyle bir sorunun ortadan kalktığı veya olmadığı yönünde videolar gördüm. İşin gerçeği nedir bilemiyorum. Fakat tasarım olarak MSI çok hoşuma gidiyor, Omen 17'de sade yakışıklı bir cihaz gibi duruyor. Ağırlıklı olarak FPS-MOBA tarzı oyunlar oynayacağım o yüzden 2K olması çok da şart değil 1080p işimi görür diye düşünüyorum. Sizce hangisi tercih edilmeli? Omen'de 32 GB RAM bulunuyor ve Ryzen 7 8845HS işlemciye karşılık MSI 16 GB RAM ve i7 13620H işlemcisi var. Bu iki işlemciden hangisi daha iyidir? Oynayacağım oyunlar LoL, CS2, PUBG vb. bu tür oyunlar işlemci ağırlıklı diye biliyorum o yüzden önem arz ediyor benim için. Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı