Hocam monitör geldi. Temiz ve hiçbir sorunu yok. Size fotoğraf atacağım.
Bu fotoğrafta ki ışık sızması seviyesi normal mi? Çıplak gözle zor görülüyor ve rahatsız etmiyor.
@Saint Lucia Hocam ışık sızması fotoğrafını attım yukarda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca ben 4650 TL'ye sipariş verdikten 1 gün sonra fiyatı 7600 TL oldu harika
@Saint Lucia Hocam ışık sızması fotoğrafını attım yukarıda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca ben 4650 TL'ye sipariş verdikten 1 gün sonra fiyatı 7600 TL oldu harika
Işık sızması için çok iyi denk geldiği söyledim. Ortalama glowa göre fotoğrafta düşük görünüyor. Gayet iyi.
Ayrıca fiyatı 7.600 değil. Ben 5.666TL olarak görüyorum. N11'de ise 4.991TL görünüyor.
Işık sızması için çok iyi denk geldiği söyledim. Ortalama glowa göre fotoğrafta düşük görünüyor. Gayet iyi.
Ayrıca fiyatı 7.600 değil. Ben 5.666TL olarak görüyorum. N11'de ise 4.991TL görünüyor.
Fiyat düzeltilirken rastgele yazılmıştır 7.600TL. Çünkü o fiyata satılamaz. 5K üstü bu monitöre para verilmemeli. Tabii rakipleri de zamlanırsa konu değişir. Siz aldınız bunlara takılmayın. Güle güle kullanın.
Aynı monitörü bende aldım ve sadece siyah ekranda belli olan ağırlıklı olarak yeşil olmak üzere noktalar gördüm ve bunların sayısı az değil. (20-30 tane vardır). Sizce bunlar geçici mi? Yardımcı olur musunuz?(bu yeşil noktalar pikselden küçük gibi) @Saint Lucia
Hocam bunlardan benim monitörümde de var (HP Omen 24) sanırım sıkışmış piksel oluyor biraz bastır ve etrafında daireler çizmeyi ya da hafifçe vurmayı deneyebilirsin. Ama bence o kadar rahatsız edici bir şey olmadığından ben iade gerçekleştirmedim. Başlığın ilk sayfalarından daha önceki söylediklerime erişebilirsin. Benim açımdan bir sorun yok monitörde.
Hocam bunlardan benim monitörümde de var (HP Omen 24) sanırım sıkışmış piksel oluyor biraz bastır ve etrafında daireler çizmeyi ya da hafifçe vurmayı deneyebilirsin. Ama bence o kadar rahatsız edici bir şey olmadığından ben iade gerçekleştirmedim. Başlığın ilk sayfalarından daha önceki söylediklerime erişebilirsin. Benim açımdan bir sorun yok monitörde.
Hocam şuan da Lenovo Legion R25i-30 kullanıyorum ve alalı 1 aydan fazla oldu. Gerçekten memnunum yukarda ışık sızması ile alakalı attığım foto ve Saint Lucia hocamın yorumu duruyor oraya bakabilirsin. Ghosting hiç yok. DisplayPort kablosu ile 165Hz aldım. HDMI ile 144Hz veriyor. 5.000 TL altında alınabilecek en iyi monitör diyebilirim. Şuan Teknosa üzerinde fiyatı kargo dahil 4.999 TL. Almayı düşünüyorsanız bence kaçırmayın fiyatı artabilir.
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!