Burkinyo
Hectopat
Daha fazla
Selam, yeni bir kulaklık bakıyorum ama 3 tane kulaklık arasında kaldım tabii bildiğiniz daha iyi bir kulaklık varsa yazabilirsiniz.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
HP Omen güzel gibi gözüktü daha önce de duymuştum ama Astro A10 ve Aorus H5'i ilk defa görüyorum. Bütçem 330-350 olarak bakıyorum o yüden H5'ten vazgeçebilirim.
HP Omen 800 1KF76AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 800 1KF76AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 800 1KF76AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 927,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Astro A10 Flexible Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Astro A10 Flexible Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Astro A10 Flexible Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HP Omen güzel gibi gözüktü daha önce de duymuştum ama Astro A10 ve Aorus H5'i ilk defa görüyorum. Bütçem 330-350 olarak bakıyorum o yüden H5'ten vazgeçebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: