İ İnanc3919 Decapat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 5 30 Mayıs 2019 #1 Oyuncu kulaklığı düşünüyorum arkadaşlar ve bu üçü arasında kaldım HP Omen: HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK Fiyatı HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Steel series artics 3 SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Steel series artics raw SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Hangisi tercih edersiniz genellikle oyun ve film için ama çoğunluğu oyuna bakıcam dışardan ses gelmeme falan hangisi iyi olur? Bütçem en fazla 400, onlar bile bütçemi aşıyor.
Oyuncu kulaklığı düşünüyorum arkadaşlar ve bu üçü arasında kaldım HP Omen: HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK Fiyatı HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Steel series artics 3 SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Steel series artics raw SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Hangisi tercih edersiniz genellikle oyun ve film için ama çoğunluğu oyuna bakıcam dışardan ses gelmeme falan hangisi iyi olur? Bütçem en fazla 400, onlar bile bütçemi aşıyor.
C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2019 #2 İnanc3919 dedi: Oyuncu kulaklığı düşünüyorum arkadaşlar ve bu üçü arasında kaldım HP Omen: HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK Fiyatı HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Steel series artics 3 SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Steel series artics raw SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Hangisi tercih edersiniz genellikle oyun ve film için ama çoğunluğu oyuna bakıcam dışardan ses gelmeme falan hangisi iyi olur? Bütçem en fazla 400, onlar bile bütçemi aşıyor. Genişletmek için tıkla... Arctis 3 tercih ederdim. 7.1 ne kadar ben sevmesem de var, ve bence daha sade ve ergonomik. Ses kalitesi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, Arctis 5 kullandım 3 hakkında ses kalitesi olarak pek bir bilgim yok.
İnanc3919 dedi: Oyuncu kulaklığı düşünüyorum arkadaşlar ve bu üçü arasında kaldım HP Omen: HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK Fiyatı HP 1KF76AA OMEN by HP 800 Oyuncu KulakLIK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Steel series artics 3 SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Steel series artics raw SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı Hangisi tercih edersiniz genellikle oyun ve film için ama çoğunluğu oyuna bakıcam dışardan ses gelmeme falan hangisi iyi olur? Bütçem en fazla 400, onlar bile bütçemi aşıyor. Genişletmek için tıkla... Arctis 3 tercih ederdim. 7.1 ne kadar ben sevmesem de var, ve bence daha sade ve ergonomik. Ses kalitesi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, Arctis 5 kullandım 3 hakkında ses kalitesi olarak pek bir bilgim yok.
İ İnanc3919 Decapat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 5 30 Mayıs 2019 #3 Video mikrofon açısı ve ses kasma olarak da mı artics 3 ve yazılımları da oek doğru değilmiş duyduğuma göre
Video mikrofon açısı ve ses kasma olarak da mı artics 3 ve yazılımları da oek doğru değilmiş duyduğuma göre