HP Omen 800 vs SS Artics 3

İnanc3919

Decapat
Oyuncu kulaklığı düşünüyorum arkadaşlar ve bu üçü arasında kaldım HP Omen:
Steel series artics 3 SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Steel series artics raw SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Hangisi tercih edersiniz genellikle oyun ve film için ama çoğunluğu oyuna bakıcam dışardan ses gelmeme falan hangisi iyi olur? Bütçem en fazla 400, onlar bile bütçemi aşıyor.

Oyuncu kulaklığı düşünüyorum arkadaşlar ve bu üçü arasında kaldım HP Omen:
Steel series artics 3 SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Steel series artics raw SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Hangisi tercih edersiniz genellikle oyun ve film için ama çoğunluğu oyuna bakıcam dışardan ses gelmeme falan hangisi iyi olur? Bütçem en fazla 400, onlar bile bütçemi aşıyor.
Arctis 3 tercih ederdim. 7.1 ne kadar ben sevmesem de var, ve bence daha sade ve ergonomik. Ses kalitesi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, Arctis 5 kullandım 3 hakkında ses kalitesi olarak pek bir bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı