HP Omen CE007NT laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan ESY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.375
3000 TL fiyat bu özelliklere göre gayet güzel. Ancak kronik bir sorun olup olmamasına dikkat edin. HP bilgisayarlarda fan problemi olduğunu duyuyorum sürekli çevremden. Yalnız oyun performansı konusunda imzanızdaki sistemden iyi olmayı bırakın daha kötü olacağını düşünüyorum. Zira GTX 960, GTX 1050Ti seviyesinde bir kart.

Bütçem 3000 TL iki bilgisayar arasında kaldım. Linkleri aşşağıya koyuyorum, HP daha iyi gibi duruyor ama genel olarak ısınma vb problemleri var diyorlar HP markası için.

GL62M 7RD İ5-7.nesil 7300HQ GTX1050/2GB GDDR5 (8GB RAM DDR4)@@ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 534591630

OMEN BY HP Sıfırdan Farksız i5-7300HQ GTX1050++ZAMBAK BİLİŞİM++ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 548986115

3000 TL fiyat bu özelliklere göre gayet güzel. Ancak kronik bir sorun olup olmamasına dikkat edin. HP bilgisayarlarda fan problemi olduğunu duyuyorum sürekli çevremden. Yalnız oyun performansı konusunda imzanızdaki sistemden iyi olmayı bırakın daha kötü olacağını düşünüyorum. Zira GTX 960, GTX 1050Ti seviyesinde bir kart.
Benim sistemimden iyi olmasını beklemiyorum zaten. Yakın bi sistem olması yeterli, benim için önemli olan taşınabilirlik.

Son düzenleme:
Bütçem 3000 TL iki bilgisayar arasında kaldım. Linkleri aşşağıya koyuyorum, HP daha iyi gibi duruyor ama genel olarak ısınma vb problemleri var diyorlar HP markası için.

GL62M 7RD İ5-7.nesil 7300HQ GTX1050/2GB GDDR5 (8GB RAM DDR4)@@ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 534591630

OMEN BY HP Sıfırdan Farksız i5-7300HQ GTX1050++ZAMBAK BİLİŞİM++ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 548986115

Benim sistemimden iyi olmasını beklemiyorum zaten. Yakın bi sistem olması yeterli, benim için önemli olan taşınabilirlik.

MSI size göre biraz tuzlu olur. İkinci el olması mı gerekiyor? Benim önerdiğim ise şu;

Haklısınız fakat bütçe el vermeyince olmuyor. Bir ihtimal bulabilirim fakat bulamazsam HP Omen iyi mi kötü mü bilmem gerek.

Bütçe bulamazsanız onu alabilirsiniz. Asıl önemli olan bir konu da garantisinin ne kadar devam ettiği. Garantisini öğrenin.

Bütçe bulamazsanız onu alabilirsiniz. Asıl önemli olan bir konu da garantisinin ne kadar devam ettiği. Garantisini öğrenin.
Garantisi 2 yıl devam ediyormuş. Bu arada merak ettiğim bişey var, HP markalı bilgisayarda 128GB SSD var ve çift fanlı. İleride ekran kartının VRAM'i yetmediği için ram eklemesi yada bilgisayar yavaş olduğu için SSD eklemesi yapabilicek durumda değilim. Bunları göz önünde bulundurursak hala asus markalı bilgisayarımı öneriyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı