HP Omen GTX 1050 FPS Sorunu

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce bu laptopu OMEN HP 15-CE008NT CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+128SSD-15.6-GTX1050 Tİ 4GB-W10 aldım.

Laptop Overwatch'ı hiç kasmadan oynatırken Cs Go'da ve LoL'de FPS drop yiyorum. Aynı zamanda bazen mazaüstüne sağ tıkladığımda birkaç saniyelik donma oluyor. Nedeni nedir? Servise götürmeye gerek olan bir sorun mu?
Bilgisayar bugün elime ulaştı. Bende CS:GO'da fps dropları alıyorum. Bilgisi olan arkadaşları bekliyorum.

Merhabalar,

Nvida experience in yeni sürümünü güncelleştirdiniz mi? Oradan oyun ayarlarını optimize edebilirsiniz. Bir de v-sync konusu ısınma problemi için bir çözüm sunacaktır. Dün ürünü deneme fırsatım oldu oyunlarda. V-sync açık iken gpu da 54 dereceyi görürken v-sync kapalı iken 66 67 civarını gördüm.(oyun Watch Dogs Ultra Settings 1080p)

Merhabalar,

Nvida experience in yeni sürümünü güncelleştirdiniz mi? Oradan oyun ayarlarını optimize edebilirsiniz. Bir de v-sync konusu ısınma problemi için bir çözüm sunacaktır. Dün ürünü deneme fırsatım oldu oyunlarda. V-sync açık iken gpu da 54 dereceyi görürken v-sync kapalı iken 66 67 civarını gördüm.(oyun Watch Dogs Ultra Settings 1080p)
V-sync'i fps oyunlarında pek sevmiyorum. Ama kasma sorununa çözüm olarak fps'yi 120'ye sabitmeyi buldum. Çok nadir fps drop yiyorum. Ama sıcaklığa bir çözüm bulamadım galiba bir soğutucu fan almam gerekecek.

Merhaba değerler maksimum kaç dereceyi görüyor acaba malum yaz sıcaklıklarındayız bir de dediğiniz gibi soğutucu fan ile kullanmak daha iyi performans almanızı sağlayabilir.

Maksimum 90 dereceyi gördüm. Fan alacağım yakın zamanda.
Aynı ürünü kullanıyorum 90 derece ise fan almanızı tercih ederim. Şu anda rampagr fan kullanıyorum ama yeterli görmedim o yüzden ben de değiştirmeyi düşünüyorum soğutucuyu. Cpu da maksimum 80 dereceyi gördüm ben ama gpu da 55 60 derece civarinda sabitleniyor yaklaşık 2-3 saat gibi bir kullanımda. Bir yerde de fanların tam hava almamasından kaynaklı sıcaklığın arttığını okumuştum o yüzden fan çıkışlarını kontrol edebilirseniz iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı