HP Omen Max 16 (RTX 5090) vs ASUS ROG Zephyrus G16 (RTX 5080 )

Bilgisayardan genel anlamda memnun musunuz? Oyun performansı ve soğutma performansını merak ediyorum. Oled ekrana sahip rtx 5080/5090 modellerinden birini tercih etmeyi düşünüyorum.

Ben henüz sipariş geçmedim, indirim bekliyorum. Şu an 180 k civarında geziyor, 175 gibi görürsem o zaman geçeceğim, acelem yok elimde halihazırda kullandığım bir bilgisayarım mevcut.

Laptobu aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel.tek sorunum hp omen hubda çok detaylı oc vs var nasıl yapacağımı çözemedim henüz biraz uv vermek istiyorum anlayan varsa mesaj atarsa sevinirim

Laptobu aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel.tek sorunum hp omen hubda çok detaylı oc vs var nasıl yapacağımı çözemedim henüz biraz uv vermek istiyorum anlayan varsa mesaj atarsa sevinirim
Uv kalkmış bu nesilde.Wattlimit ayarlayabilirsin.

Laptopu aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel. Tek sorunum HP Omen hubda çok detaylı OC vs var nasıl yapacağımı çözemedim henüz biraz UV vermek istiyorum anlayan varsa mesaj atarsa sevinirim.

Siz ne kadara almıştınız hocam?

Tekrar merhaba hocam, bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum. Fikrinizde bir değişiklik var mı diye son kez sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ne kadara almıştınız hocam?

Tekrar merhaba hocam, bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum. Fikrinizde bir değişiklik var mı diye son kez sormak istedim.
Ben de merak ediyorum bilgisayarın performansını. Thermal throttle’a giriyor mu? Cpu sıcaklığı yüksek seyrediyor gördüğüm kadarıyla.

Ben de merak ediyorum bilgisayarın performansını. Thermal throttle’a giriyor mu? Cpu sıcaklığı yüksek seyrediyor gördüğüm kadarıyla.
Az önce sipariş verdim bakalım . 177 bin TL 9 taksit ,hepsiburadadan

ben 160k da almıştım. sıcaklık oyunda ayar yapmazsan fazla oluyor ben işlemciyi 40 w a sabitledim şuan tlous 2 de 80 derecede seyrediyor bence 40 w iyi gibi. yoksa 95 leri buluyor yeri gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…