HP Omen RTX 2060 laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan PK53
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 984
Bütçe
12500
Merhabalar beni 6-7 sene götürecek kaliteli bir laptop arıyorum, buldugum laptop.
HP Omen 17-cb1026nt 201u6ea I7-10750h 16gb Ram 1tb+256gb Ssd 6gb Rtx2060 17.3" Fhd 144hz | Trendyol
Sizce beni 6-7 sene götürecek kadar kaliteli midir HP Omen ve fiyatına göre iyi bir PC midir sizce? Kullanıp tecrübeli olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirse sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...ir-bilgisayar-p-HBV000019DCXT?magaza=Teknorya bence bu daha iyi olur

Thin serisi ısınma sorunluydu. Hemen alınmamalı. Ayrıca içindeki işlemci çok kötü. Biraz beklerse hem incelemeler hem de yeni yenil modeller gelir. Bekleyemezse;

Thin serisi ısınma sorunluydu. Hemen alınmamalı. Ayrıca içindeki işlemci çok kötü. Biraz beklerse hem incelemeler hem de yeni yenil modeller gelir. Bekleyemezse;
Arkadaşlar yanlış anladınız galiba ben sadece hp omen bu modeli alınırmı kaliteli midir diye soru sordum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı