HP Pavilion 15 2030NT için önerisi

Cage00

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Z690-A
İşlemci: Intel Core I9-12900K
Ekran Kartı: Msı Geforce Rtx 3070
Ram: G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB CL36
Ssd: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000
Monitör: ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
Meslek
Serbest
Profil Kapağı
1522237053
Merhaba,

HP Pavilion 15 2030NT model bir laptop için uygun bir SSD seçmek istiyorum ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Laptop modeli için aşağıda iki adet SSD seçeneği bulunmaktadır:

Amazon: [SSD modeli ve bağlantı - Amazon.com.tr]
Trendyol: [SSD modeli ve bağlantı - https://www.trendyol.com/kingston/n...eId=620857&merchantId=109239&utm_source=share]

Her iki SSD modeli de NVMe PCI-e M.2 arabirimini kullanmaktadır ve 1TB depolama kapasitesine sahiptir.

Performans ve dayanıklılık açısından daha iyi modeller de seçebilirdik ama amacımız sadece "oyun" için depolamayı yükseltmektir.
Sanırım 256'yı çıkarıp "500" ü takmamız gerekiyor. Bu yüzden "1TB''lık modelleri tercih ediyoruz. bütçe de sınırlı olduğu için ucuz yollu olmasına özen gösterdik.

Bu nedenle "SSD"ler uyumlu mu ya da en uygun seçim ne olmalıdır?

Sizce hangi model daha iyi bir seçenek olabilir?
Bu modelde laptop için bu "SSD"ler uyumlu mudur, yanlış almak istemeyiz.
Ya da başka bir SSD modeli önerisi var mı?

SSD seçimi konusunda tecrübeli kullanıcıların görüşlerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

HP Pavilion 15 2030NT model bir laptop için uygun bir SSD seçmek istiyorum ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Laptop modeli için aşağıda iki adet SSD seçeneği bulunmaktadır:

Amazon: [SSD modeli ve bağlantı - Amazon.com.tr]
Trendyol: [SSD modeli ve bağlantı - https://www.trendyol.com/kingston/n...eId=620857&merchantId=109239&utm_source=share]

Her iki SSD modeli de NVMe PCI-e M.2 arabirimini kullanmaktadır ve 1TB depolama kapasitesine sahiptir.

Performans ve dayanıklılık açısından daha iyi modeller de seçebilirdik ama amacımız sadece "oyun" için depolamayı yükseltmektir.
Sanırım 256'yı çıkarıp "500" ü takmamız gerekiyor. Bu yüzden "1TB''lık modelleri tercih ediyoruz. bütçe de sınırlı olduğu için ucuz yollu olmasına özen gösterdik.

Bu nedenle "SSD"ler uyumlu mu ya da en uygun seçim ne olmalıdır?

Sizce hangi model daha iyi bir seçenek olabilir?
Bu modelde laptop için bu "SSD"ler uyumlu mudur, yanlış almak istemeyiz.
Ya da başka bir SSD modeli önerisi var mı?

SSD seçimi konusunda tecrübeli kullanıcıların görüşlerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum, teşekkürler.
Attığın linkler çalışmıyor. M.2 mi arıyorsun yoksa SATA mı?

Attığın linkler çalışmıyor. M.2 mi arıyorsun yoksa SATA mı?
M.2 nvme tercih ediyoruz. Gel gelelim, tercihimizi yaptık. Teşekkür ederim geri dönüşün için işten güçten burayı tamamen unutmuşum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı