MertcanYavaş Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 5 10 Haziran 2019 #1 Merhabalar HP Pavilion 15 D011ST kullanıcısıyım. Bilgisayarımda Windows'a sorunsuzca girebiliyorum ancak BIOS'a girmek istediğinde en başta beyaz bir çizgi bulunan siyah ekranla karşılaşıyorum. BIOS'a nasıl erişebilirim, yardımcı olur musunuz?
Merhabalar HP Pavilion 15 D011ST kullanıcısıyım. Bilgisayarımda Windows'a sorunsuzca girebiliyorum ancak BIOS'a girmek istediğinde en başta beyaz bir çizgi bulunan siyah ekranla karşılaşıyorum. BIOS'a nasıl erişebilirim, yardımcı olur musunuz?
C celestron Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 60 10 Haziran 2019 #2 Bios pilini çıkartıp resetleme yapabilirsin. Ramlerden kaynaklanıyor olabilir. Pek bu işlerden anlamıyorsan sanırım servise götüreceksin. Artı 0 Eksi
Bios pilini çıkartıp resetleme yapabilirsin. Ramlerden kaynaklanıyor olabilir. Pek bu işlerden anlamıyorsan sanırım servise götüreceksin.
KS KS MertcanYavaş Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 5 10 Haziran 2019 #3 celestron dedi: Bios pilini çıkartıp resetleme yapabilirsin. Ramlerden kaynaklanıyor olabilir. Pek bu işlerden anlamıyorsan sanırım servise götüreceksin. Genişletmek için tıkla... Sağol O Zaman Ben Servisin Yolunu Bulayım Artı 0 Eksi
celestron dedi: Bios pilini çıkartıp resetleme yapabilirsin. Ramlerden kaynaklanıyor olabilir. Pek bu işlerden anlamıyorsan sanırım servise götüreceksin. Genişletmek için tıkla... Sağol O Zaman Ben Servisin Yolunu Bulayım
C celestron Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 60 10 Haziran 2019 #4 Bios'a giriş tuşunu bildiğini varsayarak yazdım. Artı 0 Eksi
KS KS MertcanYavaş Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 5 10 Haziran 2019 #5 celestron dedi: Bios'a giriş tuşunu bildiğini varsayarak yazdım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten de sistemsel düzelir mi diye sordum.Yoksa içini açmaya cesaret edemem. Artı 0 Eksi
celestron dedi: Bios'a giriş tuşunu bildiğini varsayarak yazdım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten de sistemsel düzelir mi diye sordum.Yoksa içini açmaya cesaret edemem.
C celestron Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 60 10 Haziran 2019 #6 Sistemsel olamaz bu durum. Aynen götür kontrol ettir,büyük ihtimal yeni bios atarlar Artı 0 Eksi
KS KS MertcanYavaş Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 5 10 Haziran 2019 #7 celestron dedi: Sistemsel olamaz bu durum. Aynen götür kontrol ettir,büyük ihtimal yeni bios atarlar Genişletmek için tıkla... Bios Pili Bitmiş Olabilirmi? Ya da bi kere bios güncellemesi sonrası açılmamıştı pc servis yapıp gönderdi. Acaba ondan olabilirmi? Artı 0 Eksi
celestron dedi: Sistemsel olamaz bu durum. Aynen götür kontrol ettir,büyük ihtimal yeni bios atarlar Genişletmek için tıkla... Bios Pili Bitmiş Olabilirmi? Ya da bi kere bios güncellemesi sonrası açılmamıştı pc servis yapıp gönderdi. Acaba ondan olabilirmi?